New Member
Joined
Feb 3, 2003
Messages
3
Best answers
0
i edited a model now im done but ....

When i compile a .qc file ( in milkshape)

he loads everything, but every time when he had the last smd file loaded the milkshape program is stuck. ( i also tried to remove the last one but then he gets stuck on the second last one, i have also tried to remove all of them and only let look_idle be there he gets stuck on that one ) when the program is stuck i have to restart the program..

please help me
 
New Member
Joined
Nov 28, 2002
Messages
361
Best answers
0
that happened to me i know what it is!!! the skins are in rgb colour you need to change them and put them into a indexed mode then it will work :)
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Dec 7, 2002
Messages
2,275
Best answers
0
well, the only answer is, have you compiled your skins into indexed colour? if not, it will always crash while compiling models
 
New Member
Joined
Dec 30, 2002
Messages
501
Best answers
0
yes!!! thats just what i needed to find out!!! gotenks will be done when i get home now!!! woooooooooooooooot why couldnt u guys answer this in my thread? lol
 

ZuL

New Member
Joined
Feb 9, 2002
Messages
460
Best answers
0
Darn, I hoped it would be that problem, but it wasn't :S I am working for 2 mods, and I was going to do a little meteorite, but I have the image in 256x256, It's in Indexed Colour, it has no transparency, one "idle" animation, and a properly made .qc file. Still, it does not seem i can compile it, it crashes like U. Trunks said...
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Dec 7, 2002
Messages
2,275
Best answers
0
hmm... if your down to extreme levels and dont know what to do, if its importent, send it me and ill see what i can do.
 
New Member
Joined
Nov 28, 2002
Messages
361
Best answers
0
Originally posted by Bryggz
yes!!! thats just what i needed to find out!!! gotenks will be done when i get home now!!! woooooooooooooooot why couldnt u guys answer this in my thread? lol

ooo ooo do we get it first...?


and U.Trunks did you solve it?
 
New Member
Joined
Jan 8, 2003
Messages
119
Best answers
0
Originally posted by ZuL
Darn, I hoped it would be that problem, but it wasn't :S I am working for 2 mods, and I was going to do a little meteorite, but I have the image in 256x256, It's in Indexed Colour, it has no transparency, one "idle" animation, and a properly made .qc file. Still, it does not seem i can compile it, it crashes like U. Trunks said...

didnt you read the anouncement your not alous to have the You are poll thingies in your sig anymore....
 
New Member
Joined
Feb 3, 2003
Messages
3
Best answers
0
thanx man the 256 colour was the problem
now it's working fine accept one thing when i play with my character and when i shoot a beam the beam is coming through his stomic , that something im working on

but if some one have an advise please reply
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Dec 10, 2002
Messages
1,440
Best answers
0
Originally posted by U.Trunks
thanx man the 256 colour was the problem
now it's working fine accept one thing when i play with my character and when i shoot a beam the beam is coming through his stomic , that something im working on

but if some one have an advise please reply
you probably diddnt compile it right or using the wrong namr oe character..
 
New Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
364
Best answers
0
nope its the bone controller you have to make them in the .qc .good luck
 

Users who are viewing this thread

Top