Status
Not open for further replies.
New Member
Joined
Apr 20, 2003
Messages
170
Best answers
0
If there was a model for ESF, cant a great skin make it look just as good as a bid for power model?
 
New Member
Joined
Nov 25, 2002
Messages
743
Best answers
0
Its the poly count that holds most skinners back. HL has 3000 max poly and Q3 5000 if i'm corect.
 
New Member
★ Black Lounger ★
💻 Oldtimer
Joined
Apr 23, 2003
Messages
3,913
Best answers
0
yeah, but its not just as simple as rescaling it,
 
New Member
Joined
May 8, 2003
Messages
70
Best answers
0
i think the poly count is 4000 cause my model is about 3222 last time i checked...and i compiled it and had no problems...i was told it would be rough for slower comps though
 
Lost in space
Banned
Joined
Apr 10, 2003
Messages
42
Best answers
0
cant the HL code be edited so it can handle more poly?
 
New Member
★ Black Lounger ★
💻 Oldtimer
Joined
Apr 23, 2003
Messages
3,913
Best answers
0
yes it could, its called HL2, no i ont think u can without risking corruption of your install
 
New Member
Joined
Apr 20, 2003
Messages
170
Best answers
0
Yes but then it would either lag the game, or the people who havent edited thier game code will crash when they play someone that has, i think.
 
Lost in space
Banned
Joined
Apr 10, 2003
Messages
42
Best answers
0
Originally posted by DBZFever
Yes but then it would either lag the game, or the people who havent edited thier game code will crash when they play someone that has, i think.
Is it hard to convert the mod to Ut 2003, quake 3 or maybe HL 2?
 
New Member
Joined
Apr 20, 2003
Messages
170
Best answers
0
Im wondering if you can play ESF for HL on HL2? And is HL2 out? and to answer your question skater, youd have to rewrite the whole mod, becuase ut, q3, and hl2 have different coding.
 
Lost in space
Banned
Joined
Apr 10, 2003
Messages
42
Best answers
0
Originally posted by SSJ2GoGeTa
Its the poly count that holds most skinners back. HL has 3000 max poly and Q3 5000 if i'm corect.
Dont forget,

Hl=16 bit colors
Q3= 32 bit colors
Hl=double buffering
Q3=triple buffering
Hl=DirectX 6
Q3= DirectX 7 <b>T&L</b>
 
Lost in space
Banned
Joined
Apr 10, 2003
Messages
42
Best answers
0
Originally posted by DBZFever
Im wondering if you can play ESF for HL on HL2? And is HL2 out? and to answer your question skater, youd have to rewrite the whole mod, becuase ut, q3, and hl2 have different coding.
I wonder if its possible for Q3 because Hl runs on a edited Q2 engine.

To answer your question:
Hl comes out end of this year, around september probably.

read about it on http://pc.ign.com
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 9, 2002
Messages
1,028
Best answers
0
o, becaues quake 2 and 3 are both completely different things
 
Lost in space
Banned
Joined
Apr 10, 2003
Messages
42
Best answers
0
sorry for high-res, press F11 to go full screen and you should view it fine in 1024x768
 
Moving with Sonic Speed
Retired Forum Staff
Proud owner of HL
💻 Oldtimer
Joined
Jan 9, 2003
Messages
4,532
Best answers
0
Yeah, that's great. Half Life 2 will look great. Too bad ESF isn't moving to the Half Life 2 engine any time soon. You've gotten yourselves waaaaay off topic. If you want to make another Half Life 2 thread do it in the off topic section.
 

Eon

TeeHee
💻 Oldtimer
Joined
Dec 20, 2002
Messages
5,342
Best answers
0
And closed, teh question has been answered, it's all gone to spam now.
 
Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top