Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,841
Best answers
0
w00t!! very nice map indeed :D :yes: keep up great work!!

*and also if i may have you'r persmission. can i upload the map to redsaiyan? you can PM or Email me about it.
 
New Member
Joined
Feb 18, 2003
Messages
50
Best answers
0
thank very much. Yesterday i during i was rendering the upper side to check it, i painted
something ^^
pease no commend. I will post the map when its done!
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Mar 21, 2003
Messages
1,207
Best answers
0
l0oks good m8, but it aslo looks cartoonish
 
New Member
Joined
Mar 28, 2003
Messages
660
Best answers
0
well, i like the cartoonish look, but this DOES go into other levels of the ship right?
cause that'd be superb!!
nice work m8

peace
 
New Member
Joined
Apr 3, 2003
Messages
178
Best answers
0
Originally posted by son-moran
- and i wait for my new computer, cause this one sucks (1.2 ghz and only 128 ram)
u think thats bad. i hav to cope with:
266 mhz, 128 ram and no 3d card. comon be more open minded.

and on topic, wicked map man, i'll be waitin for it.
 
New Member
Joined
Apr 18, 2003
Messages
553
Best answers
0
This map will be great Son Moran how are the develpmont going
 
New Member
✔️ HL Verified
Joined
Jan 4, 2003
Messages
420
Best answers
0
im sorry to go off-topic but: I can never get the chance to enjoy the AFC maps because they never work for me. Can anyone tell me how to get them to work. (i already put the bsp in my map folder, but it wouldnt show up in my map selection screen in 'create game')o_O
 
Pwns Mastasurf at TF2
Retired Forum Staff
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Dec 7, 2001
Messages
5,115
Best answers
0
This question is better asked in the ESF Help section.

-Karrde-
 
New Member
Joined
Feb 18, 2003
Messages
50
Best answers
0
Normally it should work. Some people played the map already^^.

here you have a filelist of the new files. Check if all files are in the correct folter. Otherwise i dont know why it doesnt work.

esf/maps/afc_budokai.bsp
esf/maps/afc_budokai.txt
esf/afc_budokai.wad
esf/gfx/env/afcbudokaibk.tga
esf/gfx/env/afcbudokaidn.tga
esf/gfx/env/afcbudokaift.tga
esf/gfx/env/afcbudokailf.tga
esf/gfx/env/afcbudokairt.tga
esf/gfx/env/afcbudokaiup.tga
esf/sounds/ambience/afc_gong.wav
esf/sounds/ambience/afc_wind.wav
esf/sprites/ballsmoke.spr

Or download it again and install it for a second time.

budokai

hope you are able to play it.
 
New Member
✔️ HL Verified
Joined
Jan 4, 2003
Messages
420
Best answers
0
Thx son-moran :D

*edit*
uummmm......when i d-loaded it i only got the afc_budokai.ace file.:cry:
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Apr 9, 2003
Messages
1,088
Best answers
0
And what´s the problem??? Just extract the .ace file and it´s done!
 

Users who are viewing this thread

Top