New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 9, 2002
Messages
1,028
Best answers
0
ok i'm very confused, i got 3dsm, and i registered it and all that, but after clicking on the icon it just initializes and loads plugins and closes, i've tried everything i can think of

i'm running on windows 98,
733mhz pentium 3

if anyone has a slight idea as to what the problem may be please tell me
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Dec 2, 2001
Messages
1,183
Best answers
0
hmmm thats a new one on me only advice i can give is reinstal. u might also want to ask this question in the modeling and skins thread.
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 9, 2002
Messages
1,028
Best answers
0
rofl i totally forgot to do that, i'll try reinstalling and see what happens
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Mar 21, 2003
Messages
1,207
Best answers
0
hmm, maybey it doesnt run in 98, try xp it works fine here, only i cant do **** with 3dsm 5 its sa darn difficult
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Dec 2, 2001
Messages
1,183
Best answers
0
well im running ME and that runs on a 98 kernal so i dont think thats the problem. 3ds max is notorius for being very picking on instilations
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 9, 2002
Messages
1,028
Best answers
0
i try to uninstall it, but it just stops responding, this thing can get very annoying
 
New Member
Joined
Nov 26, 2001
Messages
584
Best answers
0
well. I have a funny feeling that you didn't buy it. And then u registered it. And the version you didn't buy is not a good one.
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 9, 2002
Messages
1,028
Best answers
0
thats right i didnt buy it, i paid my brother too, and anyway, its working now by some strange miracle
 

Users who are viewing this thread

Top