ESF 1.3 Hud bug?

New Member
Joined
Jul 25, 2010
Messages
23
Best answers
0


It happens if i select on OpenGl mode. If i switches to Software Video mod, the hud displays normal, but if i press the power up button the game crashes
 
Last edited:
Active Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Mar 13, 2005
Messages
3,877
Best answers
0
I like the new hud, don't you? But I dunno what is up with that. It looks as if everything kinda started repeating itself and pasted over and over. The Crosshair looks pretty cool though.
 
New Member
Joined
Jul 25, 2010
Messages
23
Best answers
0
Well i want to play, but i cannot see my attacks in HUD because of this bug and i don't know what do
 
Misanthropist
🌠 Staff
🌈 Beta Tester
★ Black Lounger ★
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Sep 18, 2003
Messages
1,402
Best answers
1
Try changing your resolution.
 
New Member
Joined
Jul 25, 2010
Messages
23
Best answers
0
Indeed.

Set Video Settings like this: OpenGL, 32 Bit Colors, Highest Resolution ;)
I try this but the result is 50% good, the character selection screen is other, but the HUD problem persists.
 
I WANT A PICTURE NAME
Banned
Joined
Jul 5, 2008
Messages
980
Best answers
0
Update Video Card Drivers and re-install ESF 1.3 OBF.
 
New Member
Joined
Jul 25, 2010
Messages
23
Best answers
0
how i can update my drivers? my graphicscard is interl 945G and i use intel media graphics accelerator
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Ouch. That may just be whats causing the problem then.

But since you know teh model of the card you should be able to find the latest drivers on the intel site.
 
New Member
Joined
Jul 25, 2010
Messages
23
Best answers
0
what are the updates of esf 1.3 i want know about the new things
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
DUDE I KNEW UR PROBLEM !!!!
make the video option D3D , and 32 highest recommendation
i had ur problem but when i did that i had played the game normally
You do know that D3D causes lag issues in ESF right?
 
Resting in H.E.L.L
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Jun 9, 2009
Messages
1,328
Best answers
0
D3D cuases lag issues in ESF?

But I always use D3D...I've never heard of this!

Might be a reason why I suck so bad.(Nice excuse!)
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Oct 4, 2004
Messages
1,572
Best answers
0
I play ESF with closed GL. That's just how I roll.
 

Users who are viewing this thread

Top