ECX RC2 big pack problem

New Member
✔️ HL Verified
Joined
Dec 18, 2010
Messages
2
Best answers
0
So, i install ECX RC2 and the big pack. i install the big pack into the esf folder properly.

But now if i have the big pack whenever i try to create a server it just goes to starting local game server. Then it takes me back to the game's main menu! why does this happen:confused:
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Open the console and check for errors.
 
NOT IN THE MANGA™
★ Black Lounger ★
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Jan 5, 2008
Messages
3,274
Best answers
0
Did you check the "LAN game" field?
 
New Member
✔️ HL Verified
Joined
Jan 8, 2011
Messages
4
Best answers
0
I have the same problem, I did check the console and this is what it said,

Code:
Usage:
Setmaster unavailable, start a server first.
No detail texture mapping file: maps/esf_mtside_detail.txt
Host_Error: no precache: models/evolution/podium.
Does anyone know what to do or what this means? I also tried un-checking LAN but no luck.
 
Last edited:
New Member
✔️ HL Verified
Joined
Feb 12, 2010
Messages
403
Best answers
0
Easy... Just ReInstall ;) And see what happens :D
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Easy... Just ReInstall ;) And see what happens :D
It was solved in another thread. He was over the model cap.

But tell me. Do you search for week old threads and revive them on purpose?
 
New Member
✔️ HL Verified
Joined
Feb 12, 2010
Messages
403
Best answers
0
I don't have idea cos the problem is solved... i don't see every one thread... :/
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top