Yea few ?'s

New Member
Joined
May 7, 2006
Messages
444
Best answers
0
Ok well i haven't been experimenting a whole bunch with the Open Beta but still got me wondering.
1. Was Kongkongs Jenemba map released cause i can't find it.....and i see videos with other people having it.
2. wasn't there supposed to be a new class selection screen that was blue and showed the animations?
3. Yea i was reading in the thread topic Wierd.....and i saw something about changin resoulutions for better performacne im confused......
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Apr 8, 2004
Messages
1,003
Best answers
0
Ok well i haven't been experimenting a whole bunch with the Open Beta but still got me wondering.
1. Was Kongkongs Jenemba map released cause i can't find it.....and i see videos with other people having it.
2. wasn't there supposed to be a new class selection screen that was blue and showed the animations?
3. Yea i was reading in the thread topic Wierd.....and i saw something about changin resoulutions for better performacne im confused......
1. I think that it was supposed to be released but it's possible that it was left out (along with a few other things) when they archived the open beta into *.zip.
2+3. The new character selection menu is just so big that it requires a resolution of at least 1024x768.
 
New Member
Joined
May 7, 2006
Messages
444
Best answers
0
HOw do i change my resoulution? Like can you help me get the new class selection. Please and thank you.
 
Beta Tester Squad
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Jan 26, 2005
Messages
3,089
Best answers
0
go to option go to video and there you will have your resolution that it's like 800x600 change it to 1024x786 ok and that's that
 
New Member
Joined
Sep 5, 2006
Messages
67
Best answers
0
but i have resolution on 1024x768 and its still not working .. a still have the old menu... any reason?
 
New Member
Joined
May 7, 2006
Messages
444
Best answers
0
Did you go in the game options....in esf then switch it in video cause it works for me.
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
but i have resolution on 1024x768 and its still not working .. a still have the old menu... any reason?
Do not overwrite the 1.2.3 files. Place the openbeta foulder next to the original ESF foulder and itll work.
 

Users who are viewing this thread

Top