XP Autorun function no longer works + possible handy dandy software?

Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,844
Best answers
0
For some reason, the XP Autorun feature/function is no longer working when connecting USB devices such as a camera, MP3 player, etc. The weird thing is that it is enabled when I checked the XP functions, so I have no idea why it doesn't work anymore. So.. Any idea how to solve/fix this? I've already tried many options and wizards in attempt to fix it but so far I got nothing.

Also, if anyone knows a good/great software to copy over files (such as images) to a new named folder in my documents/pictures with ease, that would be great. As my dad isn't the computer type.
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,844
Best answers
0
Honestly, I'm rather confused with your reply. Autorun doesn't work with anything anymore, not my MP3 player, my GF's camera or my dads camera's (yes, 2).
 
King of the Hello Kitty Fanclub
💻 Oldtimer
Joined
Sep 6, 2004
Messages
1,675
Best answers
0
I had a similar problem years ago on XP with auto-run not working when putting a CD in the drive.

The fix was a combination of make sure it's enabled in XP settings (which you've done) and then I think updating the drivers on the drives, but that probably doesn't help with USB devices. I honestly don't remember what else I tried...

Could try deleting the drivers of your mp3 player and reinstalling through plugNplay, see if it picks them up?
 
New Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Jun 17, 2003
Messages
3,397
Best answers
0
Tech Bench, the forum that this thread is supposed to be in! :)
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,844
Best answers
0
Tech Bench, the forum that this thread is supposed to be in! :)
You do realize that in this same section a stick thread exists with a lot of software, right? I see the tech bench as everything hardware related. You could have made a much more useful reply.
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,844
Best answers
0
I seem to have fixed it a few days ago. It looked like there was something corrupted, and the wizard tool fixed it. Thanks though :).
 

Users who are viewing this thread

Top