powerup sprite

I WANT A PICTURE NAME
Banned
Joined
Jul 5, 2008
Messages
980
Best answers
0
please help me o_o

thx :D
 
Active Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Jul 13, 2004
Messages
1,232
Best answers
0
Dont really understand what you want.
 
I WANT A PICTURE NAME
Banned
Joined
Jul 5, 2008
Messages
980
Best answers
0
i want not to have those multiple little sprites i just want 1 and a big one for the whole body.. i have that one animated too the big sprite
 
Active Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Jul 13, 2004
Messages
1,232
Best answers
0
well then just rename the sprite you want into the power up sprite.
 
Last edited:
I WANT A PICTURE NAME
Banned
Joined
Jul 5, 2008
Messages
980
Best answers
0
ok ill do that and ull see it wont be different :p
 
I WANT A PICTURE NAME
Banned
Joined
Jul 5, 2008
Messages
980
Best answers
0
ok look its the same even worse
 
New Member
Joined
Aug 4, 2006
Messages
334
Best answers
0
Dont really understand what you want.
The dude wants that aura to be exactly the same as in the pic( just 1 aura not 100 little ones multiplied ) He needs someone to code that and I already told him that.
 
Misanthropist
🌠 Staff
🌈 Beta Tester
★ Black Lounger ★
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Sep 18, 2003
Messages
1,395
Best answers
1
Its the engine that controls the sprite dude, not the sprite. The sprite is just a picture. Just cause you put in the picture you want to see doesnt mean it will behave the way you want. You have to use a picture which matches the behaviour of the sprite.

That sprite you are first using btw, is actually the closest effect anybody has gotten to the one we all want using the behaviour given.
 
ANBU
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Jan 22, 2006
Messages
3,192
Best answers
0
That sprite you are first using btw, is actually the closest effect anybody has gotten to the one we all want using the behaviour given.
That's true indeed! :) not bad

My opinion of the power up sprite is that it should be semi-transparent for a better view around you. What do you think? A little put together and semi-transparent a bit should be fine; what do you think?
 
Last edited:
Active Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Jul 13, 2004
Messages
1,232
Best answers
0
ah ok now i know.
that can be coded thru amxx. i once did that kinda thing when i still had a rented server.

But frankly i dont have the source anymore or my knowledge where i had last year of amxx. >_>
 

Users who are viewing this thread

Top