need heelp!! cant create a server

New Member
Joined
Mar 1, 2006
Messages
5
Best answers
0
sup..im french..mm my problem is when i try to play with bots....say starting local game or something and the game dont come up!!..this problem come after i install McAfee....i have ESF 1.2.3..pls hlpp i wnt play
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Aug 16, 2004
Messages
2,309
Best answers
0
Make sure HL.exe isnt on Mcafee's "block connection list" thing.
 
New Member
Joined
Mar 1, 2006
Messages
5
Best answers
0
im using steam. mmm im behind mcafee firewall, all my drivers are updated, my vide mode is opengl 1024..only when i try to make a server to play with bots, say starting local game server..and few seconds and dont charge nothingg the windows dissapear and back to main menuu..pls help mee
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Mar 6, 2003
Messages
3,999
Best answers
0
While I don't know what may be causing your problem, I must ask that you not double post, and not spam as such. Thank you.

*edit*
Just so I don't look crazy to everyone reading this after the fact, he deleted his second post.
 
New Member
Joined
Mar 1, 2006
Messages
5
Best answers
0
ok pain, ill try to fix the problem, ill uninstall mcafee.thank u
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
erectus said:
ok pain, ill try to fix the problem, ill uninstall mcafee.thank u
I have one last question.

Are you using custom maps?

If the anwser is yes than go to settings click on advanced and disable 24- bit textures.

Other than that. I have no idea.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top