ESF IS MALWARE! OMG!

Status
Not open for further replies.
New Member
Joined
Oct 8, 2011
Messages
8
Best answers
0
Just got this when browsing the forum:

Warning: Something's Not Right Here!
forum.esforces.com contains content from members.lycos.nl, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.
Google has found malicious software may be installed onto your computer if you proceed. If you've visited this site in the past or you trust this site, it's possible that it has just recently been compromised by a hacker. You should not proceed, and perhaps try again tomorrow or go somewhere else.
We have already notified members.lycos.nl that we found malware on the site. For more about the problems found on members.lycos.nl, visit the Google Safe Browsing diagnostic page.
Lawlz.
 

sub

Active Member
💻 Oldtimer
Discord Member
Joined
Jun 18, 2003
Messages
5,952
Best answers
0
I just tried searching for the esf forum on google to see if I'd get this. Nothing happened for me. Out of curiosity, I did check out the members.lycos.nl thing on the google safe browsing diagnostic page.

http://google.com/safebrowsing/diagnostic?site=members.lycos.nl/aksheewod/

I'm not even sure what members.lycos.nl is, but I'm assuming a user linked something from that site in a post?
 
Judge. Jury. Executioner
👮 Moderator
💻 Oldtimer
★ Black Lounger ★
✔️ HL Verified
Joined
Aug 26, 2010
Messages
2,241
Best answers
1
I remember someone complaining about a Malware warning in someone's sig. Don't remember where I read it though.
 
Death from Above
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
Discord Member
Joined
Nov 25, 2001
Messages
4,940
Best answers
0
It's someone's sig
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
Discord Member
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,817
Best answers
0
I've scanned the entire forum database, seems Devion is causing the problem. Removed his IMG tags in his signature, thanks for the report :).
 
G-Bear
✔️ HL Verified
Joined
Nov 28, 2002
Messages
762
Best answers
0
I've scanned the entire forum database, seems Devion is causing the problem. Removed his IMG tags in his signature, thanks for the report :).
Blame the poor kid who has the same host since 2002.

Atleast now I have a topic dedicated to my bad ass.....

BTW this was just a set up to celebrate my 750th post!
 
Last edited:
Freelance Mappzor
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
Discord Member
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Blame the poor kid who has the same host since 2002.

Atleast now I have a topic dedicated to my bad ass.....

BTW this was just a set up to celebrate my 750th post!
He found out!!!

Proceed with plan B.
 
Active Member
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
Joined
Mar 13, 2005
Messages
3,877
Best answers
0
KILL IT WITH FIRE!
 

sub

Active Member
💻 Oldtimer
Discord Member
Joined
Jun 18, 2003
Messages
5,952
Best answers
0
Happy 750th post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Pwns Mastasurf at TF2
👑 Administrator
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
Joined
Dec 7, 2001
Messages
5,115
Best answers
0
Active Member
💻 Oldtimer
★ Black Lounger ★
✔️ HL Verified
Joined
Jul 14, 2002
Messages
6,873
Best answers
0
GRATS BRO
 
  • Like
Reactions: sub
Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top