Creating a Server Problem

New Member
✔️ HL Verified
Joined
Jul 31, 2011
Messages
14
Best answers
0
I turned off my firewall and it allows me to play on other people's server. But whenever I try to create my own server it stops at 'starting local game' and sends me back to the main menu. Any idea what's going on?
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Open the console and check for errors
 
New Member
✔️ HL Verified
Joined
Jul 31, 2011
Messages
14
Best answers
0
Nvm, I re-istalled it and once I downloaded the Big pack v8.4, it started doing it again. Should I just leave out the big pack and re-install it?
 
Last edited:
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
As said depends on the error you are getting.

Though its most likely that its the model limit error.
 
New Member
✔️ HL Verified
Joined
Jul 31, 2011
Messages
14
Best answers
0
Host_Error: PF_precache_model_I: Model 'sprites/bubble.spr' failed to precache because the item count is over the 512 limit.

I guess so.
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Well you can try this command before you start the server

fs_lazyprecache 1

Just open the console and use the command before you start the server.
 
New Member
✔️ HL Verified
Joined
Jul 31, 2011
Messages
14
Best answers
0
It works now. Thanks

Just another quick question; Is it normal to only be seeing around 6 servers on ESF 1.2.3 right now?
 
Now with Kung-Fu action!
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
May 13, 2004
Messages
1,761
Best answers
0
That sounds about right. Although there are a good number of empty ones if I remember correctly.
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
I can see 9 servers with all filters off.
 
New Member
✔️ HL Verified
Joined
Jul 31, 2011
Messages
14
Best answers
0
Thanks guys.

Okay very LAST question. After installing the Big Pack 8.4, On the character selection screen, I can't see Vegeta and Goku's SSJ4 transformations. Is that just a bug or is SSJ 4 gone from both of them?
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Thanks guys.

Okay very LAST question. After installing the Big Pack 8.4, On the character selection screen, I can't see Vegeta and Goku's SSJ4 transformations. Is that just a bug or is SSJ 4 gone from both of them?
The SSJ4s use different characters that you switch into before you can access them. The GT versions of Goku and Vegeta to be exact.

You can get to those characters by having a PL of 15 million in base form, having less than 10 HP and transforming.
 
New Member
✔️ HL Verified
Joined
Jul 31, 2011
Messages
14
Best answers
0
Thank you for helping me out. I really appreciate it.
 

Users who are viewing this thread

Top