bots for ESF??

New Member
Joined
Jun 13, 2002
Messages
3
Best answers
0
are e bots for ESF?????
:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Nov 26, 2001
Messages
1,428
Best answers
0
Originally posted by Evil_Trunks
Yes there are.

www.akimbot.cjb.net
They are disconntinuing support for esf, so currently there are none. SSJ4 Veggetto i believe is working on making bots, (he is like harSens understudy but not officially on the team)

BrunO
 
New Member
Retired Forum Staff
💻 Oldtimer
Joined
Feb 4, 2002
Messages
2,311
Best answers
0
Thanks Bruno.

I'm glad I know that. Can't give anyone any more bunk advice.
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Nov 24, 2001
Messages
9,707
Best answers
0
bots work with 2.0 but wont work with the beta so u can use them for now...
 
New Member
Joined
Apr 17, 2002
Messages
226
Best answers
0
I personally think akimbot sucks, but as for other bots working with esf...not sure
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 14, 2002
Messages
1,465
Best answers
0
What are bots anyway.What do they do.
 
New Member
Retired Forum Staff
💻 Oldtimer
Joined
Feb 4, 2002
Messages
2,311
Best answers
0
Bots are computer controlled enemies so that you play and improve your skills without even having to play with another real person.
 
New Member
Joined
Jun 10, 2002
Messages
10
Best answers
0
How i install the bot , i haven´t a button or something
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 24, 2002
Messages
1,027
Best answers
0
after gettin akimbot ya put the file in ya main HL directory then double click to install then it will detect all the HL mods it can support :) easy as that, then theres a spawn bot code ya enter into the console when your in game, the basic bot spawn code is "addbot" without the " " that just spawns a standard bot
 
New Member
Joined
Jan 8, 2002
Messages
807
Best answers
0
ummm the first Realbot:AI works with esf... only the first one, not the second... i forgot url :/
 
New Member
Joined
Aug 23, 2002
Messages
14
Best answers
0
I have download the bots (akimobots) but when i start the game come "you use the wrung dll" what must i do , or need i a script or so olease help me
 

Users who are viewing this thread

Top