Monster Mod On Servers?

Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,840
Best answers
0
I've attempted to search on the AMXMod Forums and attempted to download a Monster Spawn Plugin. I already have the Linux version of the Metamod Botsman Monster Plugin, and i got everything working, except. The monsters won't spawn.. Now i've been looking on the forums here and saw Me's (rick) Monster Spawn plugin, but i see its only a DLL file, which means its only meant for Windows, what about Linux?
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Sep 20, 2003
Messages
3,211
Best answers
0
Trust me you don't want to spawn them. They lag the server to hell. Not only will your FPS drop a **** load. But your ping will skyrocket as well. It's like that esf giant forest map except with every other map.
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,840
Best answers
0
*shrugs*, well its always fun for.....well, fun! :). Besides, the main Monster Metamod Plugin aint working, it seems its not compatible with the "all version" of metamod. Since i keep getting bad load. Even though i have installed everything perfectly.
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Sep 20, 2003
Messages
3,211
Best answers
0
Skyrider said:
*shrugs*, well its always fun for.....well, fun! :). Besides, the main Monster Metamod Plugin aint working, it seems its not compatible with the "all version" of metamod. Since i keep getting bad load. Even though i have installed everything perfectly.
Of course you did. Anyone can install a plugin. What plug-in did you get. If you really want it I can probably help out. I used to spawn monsters on the Esf_cell_arena_b3 map all the time (i think that's the name of the map) Anywho, there is a trick to it. It's not just "amx_spawn "headcrab"" or anything like that.
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,840
Best answers
0
The Monster MetaMod Plugin seems not to be working. I get a "bad load" everytime, i really tried everything and it didn't load properly. Its the Monster Metamod plugin on that Bot's website.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top