FTP access problems..

Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
Discord Member
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,817
Best answers
0
oke :) i enter the ftp/username and password... when i connect i see this..

WinSock 2.0
Connecting to ftp.****** #1
Connected to ftp.***** -> IP= **.***.**.*** PORT=21
Connection failed (Connection lost)

few things.. i connect to a ftp site. so i entered NO ip..

EXAMPLE!!!
Connecting to ftp.example.com #1
Connected to ftp.example.com -> IP= 45.578.71.37 PORT=21

if i do PING in dosmode.. then enter the IP that is showing me.. i get this

anser from ***.***.***.**: Bytes=32 Time=60 Ms. TTL=53

So it found it.. now anser.. why cant it connect..




*no. its not my own ftp.. but someone elses.. and its Consered cuz its a inteam access ftp... anyway.. someone else can connect to this server. but i am the only 1 that cant.. and i dont like that.. i hope someone can help me with this...

*few things before you reply..

1) i used EVERY ftp program.. all same error
2) and i used passive mode to.. on and off. both same error again.

and yes. i got a router.. and YES the ports are open.. plz help
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Aug 21, 2002
Messages
1,932
Best answers
0
router ports have only something to do with open a server (as I know) ... and FTPs use 20 + 21

as I told you already ... ask the man who configured the FTP about details (bans, max connects, accounts .....)
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
Discord Member
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,817
Best answers
0
1 user at a time/ no bans
 

Hsu

New Member
💻 Oldtimer
Joined
Dec 4, 2001
Messages
2,306
Best answers
0
The ftp could be down or your ip range could have been banned. Also if you are trying to log in using a personal account (only you know the log in) your account might not be up.
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
Discord Member
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,817
Best answers
0
well....... Rick (Me bot maker) is NL to.. and he can connect.. ;\ by using same connection .. add ftp. username password.. and he just can connect.. without any problems
 
New Member
Joined
Apr 16, 2003
Messages
507
Best answers
0
hmmm... make sure u got the right FTP name : excample ftp.web1000.com instead of http://ftp.web1000.com
that kinda bull is what gets people most errors, ohterwise i realy dunno.

oh yeah check if it should be an anominous or a non anominous log in...
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
Discord Member
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,817
Best answers
0
Read 1st post. i edited some text..
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top