Can't connect to servers...

New Member
💻 Oldtimer
Joined
Dec 3, 2002
Messages
2,490
Best answers
0
I recently reinstalled ESF and got through it all just fine, but I can't seem to reach any servers. Are there are critical ports to open?
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Apr 14, 2005
Messages
4,022
Best answers
0
Did you setup the Windows XP firewall to allow ESF/HL?

Did you set up too many filters in the Servers menu?

Is it just this that's acting up, or does ESF act differently in other areas as well?
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Dec 3, 2002
Messages
2,490
Best answers
0
Well I don't have SP2 so I don't even have the Windows firewall.

As for filters...it was at it's default. Like I said, I had just reinstalled it. I haven't tried anything else, honestly. I just figured there was a port that needed to be routed.
 
Live free or die by the sword
Retired Forum Staff
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Dec 1, 2001
Messages
7,416
Best answers
0
Steam connected fine, right?
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Dec 3, 2002
Messages
2,490
Best answers
0
Yep. I still think it's got to be a client port issue, though. My router is the only thing between me and the internet. I've had this problem before but completely forget how I dealt with it.
 
Live free or die by the sword
Retired Forum Staff
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Dec 1, 2001
Messages
7,416
Best answers
0
I'll look into it, it's the same port ranges as standard Half Life. When I find out more I'll post them, or, if you beat me to it, you can Google them yourself.

27010-27015 seems to be the standard ports
 
New Member
Joined
Apr 23, 2006
Messages
3
Best answers
0
i have this exact same problems... i cant connect to anything.. my ports are fine my firewall is allowing it through.. even when i do connect xx.xxx.xx.xx:27015 from console it doesnt work it just sits at establishing connection.... and when i try to create a game it just goes back to the main menu and like doesnt work.. soo ya
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top