CANT CONNECT TO MASTER GAME SERVER

New Member
Joined
Dec 28, 2004
Messages
1
Best answers
0
:cry:

I downloaded the game fine but whenever I try to connect (i use steam) it says that it cant reach master game server. I have no problems using regular half life or CS or CZ, ESF is the only one that wont connect. heeellllpppp

thanks in advance if anyone does
 
New Member
Joined
Dec 2, 2004
Messages
180
Best answers
0
huh? but thats a error of WON o_O i would say that u only have to wait a little bit because it is a problem of the steam servers
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Dec 1, 2002
Messages
2,725
Best answers
0
Just check your Internet connection, to see if it's acting up. If not, then it's a problem on Steam's behalf, and just give it a minute or two of refreshes.
 
Active Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Dec 18, 2001
Messages
1,640
Best answers
0
cmon now that's not the answer to everything lol - use that as a last resort.

do you have a firewall that's blocking steam from contacting the master server?
 
New Member
Joined
Dec 2, 2004
Messages
180
Best answers
0
[SAS]Orion said:
cmon now that's not the answer to everything lol - use that as a last resort.

do you have a firewall that's blocking steam from contacting the master server?

he said that the other mods work fine
 
Active Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Dec 18, 2001
Messages
1,640
Best answers
0
but still, reinstalling probably won't fix it - ESF loads fine so everything is there - it must be some setting.
 
New Member
Joined
Jan 2, 2005
Messages
46
Best answers
0
I get the same problem with beta 1.2.1 and my firewall is off
 
New Member
Joined
Oct 24, 2004
Messages
184
Best answers
0
fire walls only effect the game when your trying to host, unless you specificly block the port, not that probable

is it installed correctly with the steam client? maybe he has half life installed twice(once normaly and another time in steam) maybe it got installed in the normal half life folder?
 
New Member
Joined
Jan 2, 2005
Messages
46
Best answers
0
I just installed it to cs 1.6 and installed steam after the filter box for game is blank
 
New Member
Joined
Jun 26, 2005
Messages
3
Best answers
0
if anyone had this problem and fixed it.... can you help me?

i tried to reinstall esfb123 several times now... and i still get the same problem
 

Users who are viewing this thread

Top