Can´t create server

New Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
4
Best answers
0
Hi, when i create a server, when the load finish, the character selection menu appears and then the game returns to the main menu, when you find servers, create... No errror message or something. I can join servers, but sometimes the same happens. Thanks for the help.
 
New Member
Joined
Dec 12, 2007
Messages
4
Best answers
0
I have the same problem but the game crashes and exit by it self
I can't join servers the same thing happen
 
New Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
4
Best answers
0
i´ve been playing in another server without problems but i can´t create a server, not in 1.2.3 or 1.3 final beta.
 
Active Member
★ Black Lounger ★
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Jul 14, 2002
Messages
6,873
Best answers
0
Are you using Steam? ESF 1.3? 1.2.3? What map are you trying to load?
 
New Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
4
Best answers
0
I use steam. esf 1.2.3 or 1.3. or ecx or whatever. Always the same. And with everymap...
 
Active Member
★ Black Lounger ★
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Jul 14, 2002
Messages
6,873
Best answers
0
Have you tried reinstalling ESF?
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Whats the console say?

Can you copy it here?
 
New Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
4
Best answers
0
reinstalled 3 times and nothing. About the console, i put -console and then i run the game. When i create a server and it comes back to the menu, the console dissapears.
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,844
Best answers
0
Why do you use -console within the hl path? You can enable console in the options menu and or it should already be enabled by default.
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Yea STEAM has the console on by default and you cant view it anytime you want.

If you see the console during the loading then you are not using STEAM and that is your problem.
 

Users who are viewing this thread

Top