need help please

New Member
Joined
Oct 30, 2005
Messages
9
Best answers
0
i try to install amx and metamod but it dont work...

i try it with this :
metamod-1.18p26-linux-i586.tar
amxmodx-1.01.tar
amxmodx-1.60-esf.tar

can someone tell me wich version of amx and metamod i need

and the following steps to install it...

my server is running under linux

DARKALEX
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,839
Best answers
0
New Member
Joined
Oct 30, 2005
Messages
9
Best answers
0
Currently loaded plugins:
description stat pend file vers src load unlod
[ 1] AMX Mod X RUN - amxmodx_mm_i386. v1.60 ini ANY ANY
1 plugins, 1 running
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Sep 20, 2003
Messages
3,211
Best answers
0
First things first. Uninstall EVERYTHING. By everything I mean, everthing metamod and amx(modx). Then install amxmodx at www.amxmodx.org. Install that, and once you do that go into your "users.ini" and make yourself admin. Use steam. So it's something like "STEAM_0:1:1234456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce" or something like that. Follow the directions there. Make sure ';' is not before it. That cancels the command. Load up your server and see if it works. If not IM me and I'll help you further.
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,839
Best answers
0
He said that when he enters amxmodmenu in console, it gives an error. Means something is wrong with AMX. Not the user list, so i think as said above re-installation would be the best. Or try to hard-restart the server, which means attempt to close the server and to restart it again.
 
New Member
Joined
Oct 30, 2005
Messages
9
Best answers
0
i erase liblist.gam, addons folder to remove amxx and metamod, i restart the server.

i reinstall amxx (and choose esf game )with the installer and edit my users.ini to be admin with my steam ID

and after i restart the server...

but it dont works again... and the server timeout...

can someone tell me what it s wrong ???




my liblist is :

// Earth Special Forces Game Info file
game "Earth`s Special Forces"
url_info "http://www.esforces.com"
url_dl "http://www.esforces.com/files.php"

version "Beta 1.2.3"
size "125002292"
svonly "0"
cldll "0"
type "multiplayer_only"
nomodels "1"



gamedll "dlls\hl.dll"
gamedll "esf_bot\esf_bot.dll"
gamedll_linux "linuxdlls/hl_i386.so"


gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll"
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"



and the users.ini is :

"STEAM_0:1:706436" " " "abcdefghijklmnopqrstu" "ce"


and the plugins.ini

;;Metamod plugins.ini
;;AMX Mod X 1.60
linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so

i dont understand

Please other comments

DARKALEX
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,839
Best answers
0
Well, for a start.

This should be in your liblist:
gamedll "dlls\hl.dll"
gamedll "esf_bot\esf_bot.dll"
//gamedll_linux "linuxdlls/hl_i386.so"

gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"
User list is fine,and plugins list located in addons/metamod/ seems to be fine as well.
 
New Member
Joined
Oct 30, 2005
Messages
9
Best answers
0
i delete metamod and put metamod-p

the serveur dont timeout

and i have this in hlsw :

Currently loaded plugins:
description stat pend file vers src load unlod
[ 1] AMX Mod X RUN - amxmodx_mm_i386. v1.60 ini ANY ANY
[ 2] Fun RUN - fun_amxx_i386.so v1.60 pl1 ANY ANY
2 plugins, 2 running


and when i type in the steam console when i'm on the server :

amx_help or amxmodmenu it dont works...

WTF

DARKALEX
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,839
Best answers
0
You sure the liblist.gam is like this?
gamedll "dlls\hl.dll"
gamedll "esf_bot\esf_bot.dll"
//gamedll_linux "linuxdlls/hl_i386.so"

gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,839
Best answers
0
It shouldn't be, have you attempted to use the AMX Mod X v1.60 Auto Installer?
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,839
Best answers
0
*pokes*, It should simple work if you installed everything correctly. If you used the Auto Installer, everything should be installed correctly. Especially when you have used the Metamod-P version. Have you read the manual of AMXMODX?
 
New Member
Joined
Oct 30, 2005
Messages
9
Best answers
0
yes i read it but nothing works fine...

i try to reinstall full
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,839
Best answers
0
Btw...

gamedll "dlls\hl.dll"
gamedll "esf_bot\esf_bot.dll"
//gamedll_linux "linuxdlls/hl_i386.so"

gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"
Since you have changed the metamod with the MetamodP version, make sure you change the "metamod_i386.so" in liblist.gam to the correct name of the new metamodp name. If the AmxModX can be detected by HLSW, go in game to see if you see any text "This server is running Amx Mod x.. blablabla". And try to type in "amxx" in console. Tell me what you see then.
 
New Member
Joined
Oct 30, 2005
Messages
9
Best answers
0
i reinstall it now and take defaults config... but the server timeout after restart

it dont works with the installer...

you have a linux server like me?
if you have one can you send me your addons folder and config files?
my msn adress is fouroux_darkalex@hotmail.com

DARKALEX
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,839
Best answers
0
Alright, I've solved his problem. And AMX Mod X works now fine on his server :)
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top