http://www.esforces.com down?

New Member
★ Black Lounger ★
💻 Oldtimer
Joined
Apr 15, 2003
Messages
4,628
Best answers
0
nope, its just spyware, its a browser hijacker.
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,839
Best answers
0
Davidskiwan said:
nope, its just spyware, its a browser hijacker.
Well, i only have it on Esforces.com, and no where else. And i don't have any spyware on this computer. Besides, my bro has the exact same thing. And look at this:

[17:18:26] <Muff|Work> another one falls!
[17:18:41] <Muff|Work> only a small number of people have that problem, myself included :x
[17:31:24] <Muff|Work> it seems to affect a small amount of people
[17:31:36] <FF|Skyrider> oh
[17:31:37] <Muff|Work> looks like greg hasnt payed for the domain name methinks
 
New Member
★ Black Lounger ★
💻 Oldtimer
Joined
Apr 15, 2003
Messages
4,628
Best answers
0
Well, considering i have access to the ftp im pretty damn sure its all there.

other than spyware there's nothing else it cud be.... or it cud be what DJ said =P
 
ESF Head Team Mapper
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
🍂 Regular
Joined
Dec 25, 2001
Messages
3,618
Best answers
0
its probably your ISP's DNS server.
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Mar 6, 2003
Messages
3,999
Best answers
0
I saw the same thing earlier today, but when I got back home it was back to normal. *shrug*
 
Beta Tester Squad
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Jan 26, 2005
Messages
3,089
Best answers
0
i'v got it to but i'v got a antisperware good :D
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,839
Best answers
0
DJ-Ready said:
its probably your ISP's DNS server.
I doubt its only my ISP when more people have the same problem.
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Dec 1, 2002
Messages
2,725
Best answers
0
It works fine for me, even when I hit Ctrl+Shift+R (force reload, not cached).

Give your ISP's DNS some time to update and the problem should correct itself, if it hasn't already.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top