how do u turn ON transformation effects??

New Member
Joined
Dec 1, 2002
Messages
15
Best answers
0
ya krillin has to work to transform too, he has to get 3mill (i think this is right..)
 
New Member
Joined
Dec 4, 2002
Messages
7
Best answers
0
Am I wrong or did the guys intentionally make it to where you go SS faster the higher your pl is? If so, it was ingenious.
 

Mystic-ROsHI

M
Guest
Everything is totally off topic... :S

If your transformations still dont work.. try reinstalling it..o_o
 
New Member
Joined
Dec 28, 2002
Messages
187
Best answers
0
Vegetas required PL is 2 mil to go ssj but if you are a little bit under that it will work but take longer, If you try to go ssj while around 2 mil you should see the whole thing with music and sound and aura and flashes and all that but once it is much higher you will just see a quick yellow aura and the hair will turn blond.
 
New Member
Joined
Sep 4, 2002
Messages
25
Best answers
0
thats called "perfect transformation level" its also written down in the vgui menu!

(goku 5mill, trunks&gohan 3mill, vegeta also 5 mill i think!)

there is no aura at all, only a switch to yellow hair
 
New Member
Joined
Jan 8, 2003
Messages
3
Best answers
0
I really hate perfect transformations, it just looks crappy. What it should be is transform for like 3 seconds like the last stage before transform.
 
New Member
Joined
Feb 20, 2003
Messages
2
Best answers
0
Well maybe your powerlevel was to high sometimes when u fight for a while then ascend to a super sayian yor hair just turns yellow
 
New Member
Joined
Feb 20, 2003
Messages
2
Best answers
0
to turn on transformation affects first go to controls and where it says ascend and descend, set those to buttons on ur keyboard then in battle u must reach a certain powerlevel at least 1,000,000 but 4 some fighters u will have to reach 2,000,000 or 3,000,000 but i dont think that high. then once u have a high powerlevel press ascend and and u should turn super sayain. ok
 
New Member
Joined
Jan 29, 2003
Messages
19
Best answers
0
go onto your console and type cl_fxquality 1(or 2 or 3 higher # is higher quality)
 

Users who are viewing this thread

Top