how do i update/upgrade to version 1.1.1.0

New Member
Joined
Aug 19, 2004
Messages
12
how do i update/upgrade to version 1.1.1.0 because i wouldn't have a clue as to where it is
 
New Member
Joined
Aug 19, 2004
Messages
12
im actually trying to use steam but im new at all this stuff and yea i dunno wot i have to do. i have the 1.2 and the 1.2.1 patch but didnt no how to update to the 1.1.1.0.
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Aug 2, 2002
Messages
1,227
as far as i know you cant use won anymore because they took down the won-servers.

i think steam is the only method to play esf


edit,

you dont need hl 1.1.1.0, that update was only required when trying to play on won.
 
New Member
Joined
Aug 19, 2004
Messages
12
oh ok then so now i have a problem then. i have installed the 1.2 version to c:\sierra and theni had installed steam to there as well and now that i go to put in the patch it comes up saying "esf could not be found on selected destination. please choose again" n e help with this?
 
New Member
Joined
Jul 19, 2004
Messages
292
well... i think you gotta install steam before you install esf.
so..
1. steam
2. 1.2
3. 1.2.1
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Aug 2, 2002
Messages
1,227
yes, you have to install steam, logon to it.
after that you have to play a game, so that some maps will be created in youre steam folder.

after that you can install esf in that directory.
 
New Member
Joined
Aug 19, 2004
Messages
12
well thank u guys for ur help i had installed 1.2 before steam and so i reinstalled 1.2 again and it works now.once again many thanks.lol also can i get bots from the esforces site?
 
Whats that? Paladin in your eye?
Joined
Nov 28, 2001
Messages
679
bots are included with 1.2.1 as far as i am aware
 
Moving with Sonic Speed
💻 Oldtimer
Joined
Jan 9, 2003
Messages
4,532
They may be removed for 1.2.2 . Check the bot forum for more bot information and downloads.
 
New Member
Joined
Aug 19, 2004
Messages
12
oh lol yea the bots were with it. but now it wont work. i went to go play it and it wont even start up it just goes to browse games
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top