DrangonBalls. HELP?!

New Member
Joined
Jul 13, 2005
Messages
17
Best answers
0
Hey i had all 7 dragonballs all right beside eachother, and they were lighting up and everything.. what do I press or what do I do to get my wish? O_O :shocked: :cry:
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Dec 1, 2002
Messages
2,725
Best answers
0
You press the "use" key, which is 'b' by default.
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Dec 21, 2003
Messages
3,608
Best answers
0
B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

needn't i say more. you should of checked your control settings before making a thread on it as answers are always also found in the simplest of places.

EDIT : they call this High speed internet ? dam you and your lightning fast internet connection DragonDude >_>
 
New Member
Joined
Jul 13, 2005
Messages
17
Best answers
0
i tryed everykey and B didn't work
so if i go to options and i go to keyboard undersomething one of the catigorise it should say Use and than B ???
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Dec 21, 2003
Messages
3,608
Best answers
0
just bind b to "use" and there you have it
 
New Member
Joined
Jul 13, 2005
Messages
17
Best answers
0
ok so it would be bind b "use" with the " " ? yea i must sound like an idiot i apologize. i know what its like to try and tell some1 whos new at something what to do
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Dec 21, 2003
Messages
3,608
Best answers
0
yes , the exact console command that I told you and just typed in your previous post ^^
 
New Member
Joined
Jul 13, 2005
Messages
17
Best answers
0
well i'm in my game i created with bots and i am on namek and i put them all in one spot and i press b once and nothing happens. i press it again and nothing happens....
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
CTDB is experimental so it has bugs in it.
 
New Member
Joined
Dec 21, 2002
Messages
408
Best answers
0
Do they glow (and make a sound?)

edit: whoops, missed that they did glow ^^

Check your controls in the options menu and see if it's set to "b"
 
New Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Apr 4, 2005
Messages
1,714
Best answers
0
If all else fails, reinstall ESF. Mind you, Capture the DragonBalls is experimental and has major bugs.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top