Youtube working for anyone?

New Member
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
Joined
Mar 29, 2003
Messages
4,765
Best answers
0
Whenever I currently try to play a Youtube movie, it just gives me the player, playing a static green screen.

Anyone else having this problem, or is it just isolated to me?
 
Active Member
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
Joined
Mar 13, 2005
Messages
3,877
Best answers
0
Works fine for me.
 
New Member
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
Joined
Mar 29, 2003
Messages
4,765
Best answers
0
This is weird, all my browsers have it, even the ads playing are static green screens.
 
ANBU
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
Joined
Jan 22, 2006
Messages
3,192
Best answers
0
Works fine for me too.
 
Freelance Mappzor
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
Discord Member
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Works fine for me.
 
New Member
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
Joined
Mar 29, 2003
Messages
4,765
Best answers
0
Okay, it's not only Youtube, it's also...pretty much every video played in flash. And I am the only person alive on this planet having this problem. Most interesting.
 
brainfeeder
💻 Oldtimer
Joined
May 29, 2002
Messages
5,179
Best answers
0
The only issues I have with Youtube is videos stop downloading sometimes.
 
New Member
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
Joined
Mar 29, 2003
Messages
4,765
Best answers
0
As far as I can see it is a problem within Flash using hardware acceleration. Turning this off should fix it, that said, I have no idea where to turn it off.

Edit:

Found it, changed it, fixed it. Wonder if it will change my playback though, since it won't use the hardware to accelerate Flash now.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top