WIERD TEXTURE PROBLEM???

New Member
Joined
Jul 7, 2006
Messages
9
Best answers
0
Hey im new to ESF forums so im hoping i wont cross any boundaries. Anyway, here's my problem, when i play on certaint maps like riverside, Some texures and ki (for some screwy reason) are like black squares. I'm wondering if im missing any texures/.wads. I tryed uninstalling and re-installing esf but nothing. It happens on different maps peroiodically. But 80% work fine like esfcity,cell,kami,custom,etc. I have ESF/EVM2.0 And model pack 4.0. I doubt my new videocard had any effects on this.:fight: I run on OpenGL.

P.S. It always will happen to a specific map!
 
Freelance Mappzor
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
Discord Linked
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Happens to me to.Dunno why exacly. Happens on esf_gero, ape_foreshadow, esf_canyone and some other maps. All the sprites start showing the black area. Dunno whats causing this but it started just recently.
 

MC

New Member
💻 Oldtimer
Joined
May 24, 2003
Messages
3,989
Best answers
0
SSJ_Criticisor said:
Hey im new to ESF forums so im hoping i wont cross any boundaries. Anyway, here's my problem, when i play on certaint maps like riverside, Some texures and ki (for some screwy reason) are like black squares. I'm wondering if im missing any texures/.wads. I tryed uninstalling and re-installing esf but nothing. It happens on different maps peroiodically. But 80% work fine like esfcity,cell,kami,custom,etc. I have ESF/EVM2.0 And model pack 4.0. I doubt my new videocard had any effects on this.:fight: I run on OpenGL.

P.S. It always will happen to a specific map!
It's probably due to EVM.
 
Freelance Mappzor
💻 Oldtimer
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
Discord Linked
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Grega said:
Happens to me to.Dunno why exacly. Happens on esf_gero, ape_foreshadow, esf_canyone and some other maps. All the sprites start showing the black area. Dunno whats causing this but it started just recently.
And i dont have EVM ^^

But than again maby itll go away as sudden as it came. It dosent realy bother me ^^
 
New Member
Joined
Jul 6, 2006
Messages
125
Best answers
0
Yeah, this happened to me when I first downloaded ESF. It can't be EVM.

To fix it, go into graphics options and change from "OpenGL" to "D3D"
 
New Member
Joined
Jul 7, 2006
Messages
9
Best answers
0
Back. Yea, im glad im not the only one;) . Perhaps it has to do with the fact that nuclear fusion is the new server provider? Thats when it started hapenning. But anyway, to be safe I reinstalled steam instead of just esf. I only had halflife anthology and redownloaded it (glad u don't have to pay agan) and backed up my files. I'm also gonna change my open gl settings. Thanks 4 the help.:yes:
 
New Member
Joined
Jul 7, 2006
Messages
9
Best answers
0
Just tryed ESFnormal and still had a problem on opengl, in D3D its fine:) Ill get evm back and thanks. I really dont see a difference in quality between opengl or D3D.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top