Turbo bug

New Member
Joined
Feb 13, 2008
Messages
21
Best answers
0
when you charge up turbo you dont move a inch
 
ANBU
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿ’ป Oldtimer
Joined
Jan 22, 2006
Messages
3,192
Best answers
0
what exactly do you mean?
For charge up swoop you have to press and hold the turbo button and then release it while pressing(press and hold this one too) any direction key(w,a,s,d). Hope this helps :)
 
The Brain Freezer
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿ’ป Oldtimer
Joined
Sep 9, 2007
Messages
1,374
Best answers
0
That is not a bug man, cmon, you press any direction and then unclick Turbo and there he goes...................sswwoooooooooopp
 
Force Pit Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
994
Best answers
0
That is not a bug man, cmon, you press any direction and then unclick Turbo and there he goes...................sswwoooooooooopp
Which, if im not mistaken, a feature that was kicked out of 1.3 newer update release.
 
Freelance Mappzor
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
๐Ÿ’ป Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Which, if im not mistaken, a feature that was kicked out of 1.3 newer update release.
Its still in the christmass release ^^
 
Force Pit Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
994
Best answers
0
Yeah well. I really think you guys missed an awesome opportunity to make the game DBZ like, because actually I only noticed that was in DBZ after you Implanted it.

You could do miracles with this feature, really.
 
The Brain Freezer
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿ’ป Oldtimer
Joined
Sep 9, 2007
Messages
1,374
Best answers
0
Why?? Is the turbo swoop getting out of esf? Man dont do it....it gives the feeling of POWA
 
Freelance Mappzor
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
๐Ÿ’ป Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
The Brain Freezer
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿ’ป Oldtimer
Joined
Sep 9, 2007
Messages
1,374
Best answers
0
uff....its one of the best features....
 
ESF Head Team Mapper
๐Ÿ‘‘ Administrator
๐ŸŒ  Staff
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
๐Ÿ‚ Regular
Joined
Dec 25, 2001
Messages
3,619
Best answers
0
charged swoop is still in and stays in.
 
Force Pit Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
994
Best answers
0
WTF, you said you removed 1 type of swoop! Is it dash or im completely wrong?
 
Freelance Mappzor
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
๐Ÿ’ป Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
ANBU
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿ’ป Oldtimer
Joined
Jan 22, 2006
Messages
3,192
Best answers
0
we've got ourselves a problem here..... :|
 
ANBU
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿ’ป Oldtimer
Joined
Jan 22, 2006
Messages
3,192
Best answers
0
yes we do my friend!
Nobody from the esf team ever said something about removing the charged swoop feature. (It's a newly implemented feature after all).
 
ANBU
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿ’ป Oldtimer
Joined
Jan 22, 2006
Messages
3,192
Best answers
0
I meant a communication problem! sort off....
Never mind :)
 
Force Pit Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
994
Best answers
0
Im searching it but it gonna take time. For now ill watch Man in Black.

And it wasn't directly, but someone replied.
 
ANBU
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿ’ป Oldtimer
Joined
Jan 22, 2006
Messages
3,192
Best answers
0
Me too! (finally...)
 

Users who are viewing this thread

Top