strange booting problem

New Member
★ Black Lounger ★
💻 Oldtimer
Joined
Apr 15, 2003
Messages
4,628
Best answers
0
well, sometimes when i boot up my computer, it wont open anything, i mean, i'll try to open firefox, nothing happens, i try to open msn, it crashes, this only happens if my ati catalyst driver doesnt show up in my tray.... But if i reboot sometimes/most of the time it boots up fine and works... does anybody know whats going on?
 
New Member
Joined
Oct 9, 2005
Messages
148
Best answers
0
I think you are in the wrong forum but anyway
have you done any antivirus,adware,registery checkup?????
 
Active Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Nov 6, 2004
Messages
3,055
Best answers
0
You should try downloading and using Microsoft AntiSpyware. It's Freeware and will detect any spyware/adware on your pc. Go to www.microsoft.com and search for it.
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Mar 6, 2003
Messages
3,999
Best answers
0
Moved to Tech Bench.
 
New Member
★ Black Lounger ★
💻 Oldtimer
Joined
Apr 15, 2003
Messages
4,628
Best answers
0
hmmmm ive checked for spyware with 3 programs Ad Aware, Spybot, and microsoft anti spyware, i've also used registry mechanic too, and norton anti virus =\.... so...
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Feb 23, 2002
Messages
1,148
Best answers
0
May sound simple, but have you tried re-installing your ATI drivers? If it only screws up when the ATI thing doesn't load, then i'd assume that it has something to do with that.

Other than that though, i'm not sure what you could do, sorry.
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Dec 21, 2003
Messages
3,608
Best answers
0
Did you install it with ati catalyst control center? that loves to chew on your memory.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top