set up practice server?

New Member
Joined
Sep 18, 2005
Messages
16
Best answers
0
I try to set one up with bots only but ppl keep joining, how do I stop them?
 
New Member
Joined
Jul 14, 2004
Messages
652
Best answers
0
Wait, you made a password and you still have people coming in? How many people come in (good estimate)?
 
New Member
Joined
Nov 17, 2004
Messages
7
Best answers
0
y not just try setting it to a lan game? when ur making ur server its an option (right under the password box), just put a checkmark on it, if u put a password on that (to protect from ppl on ur network) and still get ppl... ur sol buddy.

peace
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Mar 6, 2003
Messages
3,999
Best answers
0
Are you sure these people aren't just bots?
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Mar 6, 2003
Messages
3,999
Best answers
0
Well there's your answer. Bots can always join your server.
Use the bot menu, key "=" by default, and kick them if you don't want them there.
 
Lost in space
Banned
Joined
Sep 23, 2005
Messages
5
Best answers
0
and how do u use the bot like i set my bot #1 in bot maker and saved it but when i go into the server the bot where very powerful, do i have to save all 9 bot to my setting???
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 8, 2004
Messages
5,216
Best answers
0
When you create a server (sv_lan 1) just choose botskill to be Bad, and number to be 0. If that fails then kick them manually like Pain said.

As for the very powerful bots, chances are you're inadvertadly adding Superbots through the botmaker.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top