Server Crash :/

New Member
Joined
Dec 18, 2005
Messages
42
Best answers
0
When i start my server, i can play fine for a little time, then it kinda like "Locks", the sound loops and the computer stays there, and nothing helps, and i have to restart my computer...

Comp Specs:
-1200 mHz
-160 GB HDD
-32MB Geforce2 MX400
-Newest ESF
-Newest EVM
-No AMXX or metamod...
I searched the forums, and found something, and one was the same i have now, but he didnt tell how he fixed it :S Please answer ASAP... :/
 
Lost in space
Banned
Joined
Apr 4, 2004
Messages
116
Best answers
0
yeah srry cant help u ...
i have thesame problem on ma old 700 mhz pc
i played in d3d and had thesame problem like u have now so i think that it is ure pc ... maybe buy faster if possible
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Try to reinstall.

Or check if all your drivers are updated.
 
New Member
Joined
Dec 18, 2005
Messages
42
Best answers
0
I reinstalled, but now the crashing is different, it just jams, and sometimes goes back to desktop, sometimes it crashes but i can use ctrl alt del to close it... :/
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
May 28, 2005
Messages
1,547
Best answers
0
Do you use OpenGL mode or D3D?
If you use D3D then don't, this happened to me when using this, I just updated my graphics drive and switched to OpenGL, and now it works fine.
 
New Member
Joined
Nov 30, 2002
Messages
34
Best answers
0
I have the EXACT same problem. but i am using OPENGL!

i use steam
use the newest version etc
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top