Random Signouts?

New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 8, 2004
Messages
5,216
Best answers
0
Is anyone else getting signed out randomly? I find after ten minutes or so I have to re-enter my username and password and it's really annoying. Another feature of the new server? The database errors have cleared up but now this is bugging me.
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Dec 21, 2003
Messages
3,608
Best answers
0
I wouldn't notice it as I have it to always remebr my user & pass. Let's see if I can make faces :(:);). However this has happened to me a couple of times on other machines.
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 8, 2004
Messages
5,216
Best answers
0
RandyHobo said:
I wouldn't notice it as I have it to always remebr my user & pass.
Same. I have Windows remembering username and password Remember Me checked. I'm on the same machine as before. Nothing's changed down my end, hence why I thought it was related to the database errors.
 
New Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Oct 27, 2004
Messages
2,462
Best answers
0
This happened to me once the other day and I did not even clean out my cookies, but that's the only instance it had happened.
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Sep 13, 2003
Messages
1,179
Best answers
0
Nope, not over here it isn't. Mind you, it was acting like that about six-months ago though.
 
New Member
Joined
Feb 21, 2003
Messages
654
Best answers
0
Happened once a few days ago, nothing since
 
Member
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
Discord Member
Joined
Apr 17, 2005
Messages
434
Best answers
0
Was happening to me about a week ago, the whole time.

When I use firefox that happens to me but since I switched back to IE its all going good.
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Dec 21, 2003
Messages
3,608
Best answers
0
It's fine for me in firefox. Could of been your browser cookies though :p.
 

sub

Active Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 18, 2003
Messages
5,960
Best answers
0
Hasn't happened to me.
 
New Member
Joined
Jul 14, 2004
Messages
652
Best answers
0
yeah, me either. but my username and password is saved.
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 8, 2004
Messages
5,216
Best answers
0
Meh, i'm still getting them. I also get this message when trying to change my avatar.

Warning: move_uploaded_file(/home/esforces/public_html/forum/customavatars/vbupload0003) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /includes/functions_upload.php on line 74

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpL0LVkq' to '/home/esforces/public_html/forum/customavatars/vbupload0003' in /includes/functions_upload.php on line 74
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top