Plz help

New Member
Joined
Apr 8, 2004
Messages
11
Best answers
0
Im tring to make a room on esf but everytime i do, My friends can't see it at all. What am i doing wrong? Do i have to open a port? If so how? :confused:
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
First try typing "sv_lan 0" into youre console with out the ""
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Dec 1, 2002
Messages
2,725
Best answers
0
Are you behind a router or firewall? If you're directly connected to the Internet (I wouldn't recommend it, but people do anyway) then you don't have to worry about forwarding ports. If you are, then read this for help on what ports to forward, and how.
 
New Member
Joined
Apr 8, 2004
Messages
11
Best answers
0
Thanks for the help guys i'll try it out and see what happens.
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Mar 30, 2011
Messages
1,355
Best answers
0
Vizion said:
Thanks for the help guys i'll try it out and see what happens.
Also, I belive in the Create Game section, it will help you make it not a lan so other players can play in it. What version do you use anyway?
 
New Member
Joined
Apr 8, 2004
Messages
11
Best answers
0
I dont use the lan I never click that button. I use the lastest version of esf.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top