New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 9, 2002
Messages
1,028
Best answers
0
my brother recently got photoshop 7, and so i decided that i might as well start using it so i did, now after 2 weeks of using it, i got to blending options (aka little F button) and photoshop freezes, i've ran norton, checked to see if it was low on ram, i havent downloaded any fonts yet so if anyone can help me out here it will be greatly appreciated
 
New Member
Joined
Jan 31, 2003
Messages
728
Best answers
0
did he download photoshop?

On a other note heres my new sig enjoy. :D
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 9, 2002
Messages
1,028
Best answers
0
no it was not downloaded, and go make your own sig thread:\
 
New Member
Joined
Dec 2, 2002
Messages
380
Best answers
0
Try reinstalling it. Otherwise, all of the Adobe programs are notorious for chewing up system resources. Try disabling or closing some of the programs running in the background. Hit ctrl+alt+del once and see how many things are running in your system tray and beyond, there could be one of two things: too much traffic which eats too much of your processor's computing cycles, or there's a software conflict, that is to say, Photoshop is trying to do or use something that is in progress in another application. In the latter case, close anything that runs visual things.


I probably should have mentioned that the above only works on PC, for Macs I'm lost.
 
New Member
Joined
Feb 17, 2003
Messages
9
Best answers
0
Hmm i use PS for 5 years now and i got some real ****ed up errors and probs with it i dont REALLY know whats your prob but maybe its your harddisc if got more than one partition than just try to set up some more workvolumes in Edit/Pre-Settings/modules and virtual memory/ or maybe you dont got enough RAM cause Photoshop almost eats the RAM like u drinking Coke if its not that than just try some good Photoshop Forums maybe they can help. ;-)
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 9, 2002
Messages
1,028
Best answers
0
i've sadly enough, tried all those things both you suggested, and i've posted it on a couple photoshop forums
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 9, 2002
Messages
1,028
Best answers
0
i got it working as you may have figured i just needed to clear out 3 gigs

RedSaiya, i lost a bet so i'm stuck with the avatar i'm afraid but i'm losing it soon
 
New Member
Joined
Jan 15, 2003
Messages
872
Best answers
0
Have you gone to Adobe? I do believe if he had bought it and registered it, he is entitled to support...
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top