Open Beta Final 2 (Bots Fixed)

Sleepy Me
๐ŸŒˆ Beta Tester
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
Discord Linked
Joined
Jun 9, 2010
Messages
14
Best answers
0
The name has gotten me confused a little bit prehaps repharse it alittle? As you don't quite state that this is a edit of 1.3 Open Beta with 1.2.3 together

But honestly great work for fixing 1.3 :)
 
Last edited:
New Member
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
Discord Linked
Joined
Oct 30, 2019
Messages
15
Best answers
0
Thanks a lot!
 
New Member
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
Discord Linked
Joined
Oct 30, 2019
Messages
15
Best answers
0
I dont use metahud to evitate bugs and i remove the shadows
 
New Member
Discord Linked
Joined
Nov 24, 2019
Messages
1
Best answers
0
[Offtopic] I've literally melted my brain trying to figure this out... Who's that in ur signature? I've set my mind on it being Rias but my mind is telling me it's not.
 
Member
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
Discord Linked
Joined
Oct 9, 2010
Messages
423
Best answers
0
It still crashes whenever a bot is spawned, am I missing something here?
 
New Member
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
Discord Linked
Joined
Oct 30, 2019
Messages
15
Best answers
0
uninstal your old beta and launch this in esf 1.2.3 shortcut
 
Member
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
Discord Linked
Joined
Oct 9, 2010
Messages
423
Best answers
0
To clarify, uninstall ESF and reinstall this in a clean Half-Life folder?
Or uninstall Final Beta, and reinstall this in aHalf-Life+1.2.3 folder?
 
New Member
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
Discord Linked
Joined
Oct 30, 2019
Messages
15
Best answers
0
the moddification that i made is another game, u need to cut and paste your esf 1.2.3 in other folder and instal the exe in the link
 
Member
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
Discord Linked
Joined
Oct 9, 2010
Messages
423
Best answers
0
Okay, so install it in just a clean Half-Life, but now now I cannot load into a game.

Trying to launch a lan game starts up gets a little ways through then the loading window vanishes and am back at the main menu. Looking at the console I am getting various errors trying to load different levels.
 
New Member
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
Discord Linked
Joined
Oct 30, 2019
Messages
15
Best answers
0
some levels are not working in some computers, but you can go to namek_islands, cell_games, and some sk2 levels, load heavy levels will make your game crash
 
New Member
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
Discord Linked
Joined
Oct 26, 2019
Messages
2
Best answers
0
I actually thought this was a leaked version of esf final holy crap.

My heart was beating so bad. LMAO
 
Member
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
Discord Linked
Joined
Oct 9, 2010
Messages
423
Best answers
0
I actually thought this was a leaked version of esf final holy crap.

My heart was beating so bad. LMAO
Get out with that man. They wouldn't put it here on the official forum geezus I'm trying to play the actual game not something broken. You'd be so let down if you actually tried it in it's current state
 
Sleepy Me
๐ŸŒˆ Beta Tester
โœ”๏ธ HL Verified
๐Ÿš‚ Steam Linked
Discord Linked
Joined
Jun 9, 2010
Messages
14
Best answers
0
I actually thought this was a leaked version of esf final holy crap.

My heart was beating so bad. LMAO
If if was we would have already removed it, Please apply some logic before you post <3
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top