ok did everything i could...

New Member
Joined
Aug 25, 2003
Messages
19
Best answers
0
fowarded my ports, looked on steam site, and searched forums and i still can't get my dedicated server to show up when i search for it. I can add it to my favorites, and join it, but I don't think other people can see it when they browse the serverlist, or at least I can't.

Any help???
 
ESF Head Team Mapper
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
🍂 Regular
Joined
Dec 25, 2001
Messages
3,618
Best answers
0
make sure sv_lan is 0 ;)
 
New Member
Joined
Apr 4, 2005
Messages
41
Best answers
0
are you doing that in your dedicated server window or from inside the server after you join? also make sure those ports that are fowarded are 27015 on UDP and TCP
 
New Member
Joined
Aug 25, 2003
Messages
19
Best answers
0
im doing sv_lan 0 from the dedicated server window and ive made sure 27015 and 27020 are both udp and tcp
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Sep 20, 2003
Messages
3,211
Best answers
0
There is your problem. Next time, address everything about your computer, esf, steam, hl, and internet and we can help you. We can't do jack **** when you say
fowarded my ports, looked on steam site, and searched forums and i still can't get my dedicated server to show up when i search for it. I can add it to my favorites, and join it, but I don't think other people can see it when they browse the serverlist, or at least I can't.

Any help???
That doesn't do jack ****. It only tells us you tried fixing your problem before asking. Big deal. We can't help you if you don't tell us anything.
 
New Member
Joined
Aug 25, 2003
Messages
19
Best answers
0
k...you can get pissed and type like your a badass!! i guess its ok if it makes you feel cool
 

Users who are viewing this thread

Top