No servers are showing

New Member
Joined
Sep 18, 2005
Messages
11
Best answers
0
When i go to find servers in ESF no servers come up. I think i need to update it but i downloaded the latest type of ESF 1.2.3 right. And i did full install. So im not sure why no servers are comin up. Another question why r the graphics not as good as when i saw a picture of trunks in browse games menu(in the third party games list). If anyone knows the problem please help.
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Aug 16, 2004
Messages
2,309
Best answers
0
Check your filters, maybe you have too many on :)

And as for the graphics, I'm not sure. Look same to me
 
New Member
Joined
Aug 10, 2005
Messages
174
Best answers
0
uhh i think i noe y the model is better because it was a another model of trunks that is avaliable to download at esf-world u can find other models there too. If no servers is showing then u should check ur filters like kaination said
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Jul 9, 2003
Messages
1,388
Best answers
0
Revolution Man said:
why r the graphics not as good as when i saw a picture of trunks in browse games menu(in the third party games list).
Software Rendering sucks, change your settings to Open GL, if your card doesnt support it, then Direct3D
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
About the games not showing, try changeing the filter of the list a bit.
 
New Member
Joined
Sep 14, 2005
Messages
60
Best answers
0
did u celect hide detail model in the option menu? for server if it says canot conntact master server to retrieve server list then its ur internet
 
New Member
Joined
Sep 18, 2005
Messages
11
Best answers
0
bad santa said:
did u celect hide detail model in the option menu? for server if it says canot conntact master server to retrieve server list then its ur internet
Yea it does ay the but wat could possibly be wong with my net? I have comcast high speed internet
 
New Member
Joined
Sep 18, 2005
Messages
11
Best answers
0
DragonDude said:
I get this error: 'Could not Contact Master Game Server to Retrieve Server List'

It's most likely a problem on your end. Read that Steam answer and see if it helps.

And yeah, if you're playing with the software renderer, your graphics quality is going to suffer. Check your video settings and make sure you're not.
OMFG thanks somuch for showing me that steam page the problem was the firewall. I really appreciate all the help ppl give you in esf forums. and again thanks alot. You guys can close this server now that mt problem has been solved
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top