Mozilla Firefox

Status
Not open for further replies.
New Member
Joined
Nov 21, 2006
Messages
195
Best answers
0
Question..... uhm... is mozilla firefox supposed to self install itself onto my computer??!?
 

MC

New Member
💻 Oldtimer
Joined
May 24, 2003
Messages
3,989
Best answers
0
Question..... uhm... is mozilla firefox supposed to self install itself onto my computer??!?
What do you mean by self-install? Do you mean it installed without your consent?
 
New Member
Joined
Nov 21, 2006
Messages
195
Best answers
0
yea i didint install it myself it just appeared on my computer its on my browser which is on my desftop and im like" wha the heck" cause i already had Avast. i even checked the control panel and it was there aswell
 

MC

New Member
💻 Oldtimer
Joined
May 24, 2003
Messages
3,989
Best answers
0
yea i didint install it myself it just appeared on my computer its on my browser which is on my desftop and im like" wha the heck" cause i already had Avast. i even checked the control panel and it was there aswell
Mozilla Firefox doesn't install automatically without your consent. If anyone else uses the computer or has access to it, then they might have installed it.
 
New Member
Joined
Nov 21, 2006
Messages
195
Best answers
0
nope noone uses it i mean an hour or two ago i didn't see it at all then now i see it i didint install it. and even if someone else did use the computer noone in my house knows about mozilla firefox
 

MC

New Member
💻 Oldtimer
Joined
May 24, 2003
Messages
3,989
Best answers
0
nope noone uses it i mean an hour or two ago i didn't see it at all then now i see it i didint install it. and even if someone else did use the computer noone in my house knows about mozilla firefox
You could have another virus. Do you have any anti-virus software installed?
 

MC

New Member
💻 Oldtimer
Joined
May 24, 2003
Messages
3,989
Best answers
0
How about a spy-ware/ad-ware cleaner?
 

MC

New Member
💻 Oldtimer
Joined
May 24, 2003
Messages
3,989
Best answers
0
nope I don't have those
You might want to download one just in case. I use Ad-Aware and Spybot Search & Destroy. These programs will scan your computer for any ad-ware or spy-ware that might of become *****ed (e-m-b-e-d-e-d) into your computer.

Did you install any programs recently? It's possible that a program installed Mozilla Firefox onto your computer.
 
New Member
Joined
Nov 21, 2006
Messages
195
Best answers
0
well since i reformatted my whole computer i had to reinstall steam and I installled veoh player...
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Nov 29, 2004
Messages
1,626
Best answers
0
Do you have multiple personalities? If so, one of them may have better taste in browsers than you.
 
~Gurbir~
🌈 Beta Tester
★ Black Lounger ★
✔️ HL Verified
Joined
Jan 24, 2003
Messages
389
Best answers
0
Try to find out when it was installed, time, date etc. Then try to find if anything else was running at the same time.

Goto run > search, on the left there are options for example "when was it modified?" See if that helps....................or rings a bell ;)
 
New Member
Joined
Nov 21, 2006
Messages
195
Best answers
0
ok um wtf? iw as scanning my computer with ad-ware 2007 when this came up.

"ERROR:
service error: 6000 has occured
Description: Lost connection with ad-ware Service
Terminating Gracefully..."

what does terminating gracefully mean =\
 

MC

New Member
💻 Oldtimer
Joined
May 24, 2003
Messages
3,989
Best answers
0
ok um wtf? iw as scanning my computer with ad-ware 2007 when this came up.

"ERROR:
service error: 6000 has occured
Description: Lost connection with ad-ware Service
Terminating Gracefully..."

what does terminating gracefully mean =\
There's currently no fix or solution to that problem. Try downgrading to the earlier version of Adaware and see if that works. Either that, or try Spybot Search & Destroy.
 
New Member
Joined
Nov 21, 2006
Messages
195
Best answers
0
i scanned with spyware S&Dit found 16 problems and i fixed thm...

EDIT: Wait a sec this cant be right.... i checked when the mozilla firefox files was modified and it says it was always on my copmuter?
 

MC

New Member
💻 Oldtimer
Joined
May 24, 2003
Messages
3,989
Best answers
0
i scanned with spyware S&Dit found 16 problems and i fixed thm...

EDIT: Wait a sec this cant be right.... i checked when the mozilla firefox files was modified and it says it was always on my copmuter?
Just remove Mozilla Firefox from your "Add or Remove Programs".
 
New Member
Joined
Nov 21, 2006
Messages
195
Best answers
0
well seeing how the last time i did that gave me a virus the size of the death star im not guna take that chance again

I checked the serch engine and i did the date from may 1st to juse 13th and it sais its still been on it )_(
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top