map texture seam problem,

New Member
★ Black Lounger ★
💻 Oldtimer
Joined
Apr 23, 2003
Messages
3,913
Best answers
0
ive only tested this in half life, in CS and again in TS. and im not sure where exactly the problem lies, whether it be my videocard settings or my half life intsalltion.

heres a picture,


imagine something like that but a few times a room in every room in every map, its annoying. and i KNOW that it hasnt always been this way (but i have ran into the problem before, just i dont remember how i fixed it)

all i want to know is, how the hell do i fix it >_> its annoying as hell
 

MC

New Member
💻 Oldtimer
Joined
May 24, 2003
Messages
3,989
Best answers
0
What are your video settings in Half-Life set to?
 
New Member
★ Black Lounger ★
💻 Oldtimer
Joined
Apr 23, 2003
Messages
3,913
Best answers
0
well, thats a CS screenshot, and as far as i know everything besides the resolution is at default.

I was running CS at 1024x768 and TS at 1280x1024, so im pretty sure its not resolution related. and the fact that it is doing it in both TS and CS makes me think its more videocard related
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
May 14, 2003
Messages
1,929
Best answers
0
I see them sometimes and it's just a map error, not yours.
 
New Member
★ Black Lounger ★
💻 Oldtimer
Joined
Apr 23, 2003
Messages
3,913
Best answers
0
its strange though,
these are the same map files i used to use before i encountered this problem, its strange that they would "corrupt" themselves without me so much as touching them.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top