GeForce 7600GT is 7300GT :O

New Member
Joined
Aug 4, 2006
Messages
334
Best answers
0
Well it's like this, I have a friend who owns this mainboard: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65GV&s=775 and he bought a geforce 7600GT agp8x. When I open the computer it says GF7600GT (in ms-dos) but when enterring windows and after I install the drivers it only says 7300GT... tried with both Windows XP and Windows Vista... any ideas what would be?...



His specs:



Pentium Dual Core 2.8 ghz

1,5GB DDR 400

PSO 420W

VGA GF 7600GT



I'm going to try updating the mainboard bios tomorrow...
 
Active Member
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Sep 23, 2002
Messages
1,876
Best answers
0
are you sure it's a dual core cpu?
seems a bit out of place with such an old hardware :)

Anyway try using GPU-Z for more specefic information
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,844
Best answers
0
Those doesn't look like the official Nvidia software to me.
 
Active Member
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Sep 23, 2002
Messages
1,876
Best answers
0
well it's a 7600 alright!
you can see because it's a G73 chip

also the GPU speed is way to high to be a 7300.

so ignore what it says, it's a 7600GT and it's working properly
it's probably a bug in the nvidia driver but you shouldn't lose any performance because of if
 
Active Member
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Sep 23, 2002
Messages
1,876
Best answers
0
well you got me there, however the 7300 only has 2x64ddr memory modules, which totals at 128.
your card has 256
 
New Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Mar 29, 2003
Messages
4,765
Best answers
0
Get Rivatuner 2.07 and check it in that.
 
New Member
Joined
Aug 4, 2006
Messages
334
Best answers
0
already did... still 7300GT... I guess I'm gonna tell my friend to go to the shop and complain about the card since there's no other way >_>..
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
DXDiag then?
 
Active Member
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Sep 23, 2002
Messages
1,876
Best answers
0
or you could contact nvidia and see if it might be something on their side
 
New Member
Joined
Aug 4, 2006
Messages
334
Best answers
0
well tried DXdiag and still nothing :( still 7300... I'm gonna go to the shop and say what happened and try to get a new one =] I think it's the best thing :D gonna inform you monday =]
 
Active Member
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Sep 23, 2002
Messages
1,876
Best answers
0
so how did it work out?
 
New Member
Joined
Aug 4, 2006
Messages
334
Best answers
0
well... my friend is a n00b and doesn't want to take the card back lol :|... he sed he is satisfied the way it is now... I really can't understand him >_>...
 

Users who are viewing this thread

Top