G-mod, CS models?

New Member
💻 Oldtimer
Joined
Aug 16, 2004
Messages
2,309
Best answers
0
Meh, I went to go play G-mod yesterday and said "There's probally a **** load of updates since Gmod 5". I updated and I see Counter-strike rag dolls. Anyone know how to actually get the CS models in G-mod? Or is it not possible? D:
 
New Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Jun 17, 2003
Messages
3,397
Best answers
0
What do you mean? Garry's Mod v.3b lets you.... o_o"
 
New Member
Joined
Mar 26, 2005
Messages
104
Best answers
0
I have been trying to figure it out as well, 8.3b does not seem to have them nor the Counter-Strike maps.
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Aug 16, 2004
Messages
2,309
Best answers
0
meh, i press Q and i look around the menu in 8.3b, and i dont see CS models anywhere D:

edit: seeing the post above me, they do have CS maps, just goto options or something, and you gotta check it.
 
New Member
Joined
Mar 26, 2005
Messages
104
Best answers
0
Was not there. Garry's mod forums are down and his Wikipedia site does not say much...
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Aug 16, 2004
Messages
2,309
Best answers
0
Well, DJ^Swift, Taking a wild guess you know how, mind explaining to us how?
 

CM

Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
May 6, 2003
Messages
1,763
Best answers
0
v8.3b = Press Q, in the drop down list on the top left go under Counter-Strike, BAM.
 
New Member
Joined
Mar 26, 2005
Messages
104
Best answers
0
Does not work; I do not see anything that says Counter-Strike.

Let me ask this first since I have a hunch, does this work only in single-player or multi-player? (For the Counter-Strike ragdolls and maps)
 
Death from Above
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 25, 2001
Messages
4,942
Best answers
0
Should work in both

These should help
 
New Member
Joined
Mar 26, 2005
Messages
104
Best answers
0
Thanks for the reply. Unfortunately I do not have that option under the drop-down menu, I guess I should reinstall Gmod.
 
Death from Above
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 25, 2001
Messages
4,942
Best answers
0
Do you have version 8.3b?
 
New Member
Joined
Mar 26, 2005
Messages
104
Best answers
0
Yes. I reinstalled it with the same results. I looked through the console with the -dev command line added and it does not look like nothing had a problem loading. Maybe I should reinstall Half-Life 2?
 
Death from Above
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 25, 2001
Messages
4,942
Best answers
0
don't think so

It should be the very top option. Right above characters. Just load up the normal gm_construct.

Open up your spawn menu thingy and click the drop down menu and take a screenie (F5)
 
New Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Mar 29, 2003
Messages
4,765
Best answers
0
go to main menu, select mod manager, and see if the csmod is activated,(enabled) if not...enable it, restart gmod and it should work

and i suggest that you guys get GMODPLUS :p adds alot of cool stuff
 
New Member
Joined
Mar 26, 2005
Messages
104
Best answers
0
Dang... Lol. I have been trying to figure out what it is but I disregarded it. Heh, thanks.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top