New Member
Joined
Nov 30, 2002
Messages
51
Best answers
0


anyone tell me how to make a simple effect like this even any effect like flashing or any and hat program do i use please futile?
 
New Member
Joined
Dec 25, 2002
Messages
187
Best answers
0
I used imageready, comes free when you downloa...err buy photoshop . o_o

To make something flash change the opacity in the each frame then save optimized as whatever.gif.

To make something move just change it's position in each frame.
 

owa

New Member
💻 Oldtimer
Joined
Aug 26, 2002
Messages
1,043
Best answers
0
I do not think tahts flash, its done in Photoshop / Image Ready. You have to do this:

- Make a background
- make a new layer add somthing
- duplicated the last layer then add somthing
- Duplicate the last layer add somthing to it

then continue, when you have enough to goto file you should see somthing like open up image ready or somthing. then in image ready you have to do some stuff. hard to explain search for it on the net
 
New Member
Joined
Nov 30, 2002
Messages
51
Best answers
0
wow that dot that flashes thru futile musta been quite a lot of adds!

anyone can give me a .psd or whatever u call it for imageready for a letter that blinks??

o and how to add frames?
 
New Member
Joined
Nov 30, 2002
Messages
51
Best answers
0
DARN IT when i add something all the frames get it how do i do it so that when i add something only 1 frame will have it!
 
New Member
Joined
Dec 25, 2002
Messages
187
Best answers
0
You can't....you will have to go in each frame and to the opacity to 0 so it appears to not be there.

It can be tedious.
 
New Member
Joined
Nov 30, 2002
Messages
51
Best answers
0
hooray i made a n00b flash thing whatcha think for my first time? any suggestions will be useful thanks



thanks owa
 

Users who are viewing this thread

Top