Creating won server problems

New Member
Joined
Jul 14, 2005
Messages
15
Best answers
0
Well I put in bots etc etc when I start it up and it loads esf just closes on me whats up?
 
New Member
Joined
Jul 14, 2005
Messages
15
Best answers
0
Are you using Steam?Yes..

Are you using version 1.2.3 of ESF?yes

Are you trying to run any ESF add-ons?none

What game are you trying to install ESF into?

Are you behind a router or firewall?no

Are all your drivers updated?yup

What in-game video mode are you using?32 bit

If you have an error message, what is the exact error message?no error message it just closes
 
New Member
Joined
Aug 10, 2005
Messages
174
Best answers
0
well i have heard somewhere that the bots tend to be a bit glitchy, but it closes on me after 30 minutes or so
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
Bots dont crash the game unless zou shoot them with a fullz charged beam.


PS why dos the thread name saz WON server?
 
New Member
💻 Oldtimer
Joined
Mar 6, 2003
Messages
3,999
Best answers
0
That's a good question.
A better question might be this.
Inigma said:
Are you using Steam?Yes..
/me waits for explination.
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Dec 21, 2003
Messages
3,608
Best answers
0
Pain said:
That's a good question.
A better question might be this.


/me waits for explination.
Maybe he never installed esf to steam.
 
New Member
Joined
Jul 14, 2005
Messages
15
Best answers
0
Yes I did what the hell..
And the title was a typo :l
I wanna play with bots!
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Sep 20, 2003
Messages
3,211
Best answers
0
Don't use WON. Use steam

If you're using steam. Don't use bots. Play online with people.
 
Lost in space
Banned
💻 Oldtimer
Joined
Sep 20, 2003
Messages
3,211
Best answers
0
Inigma said:
I DON"T USE WON IT WAS A TYPO!
and I want bots..
Then it looks like you're **** out of luck. Go to a server and fight with people. Bots are *** anyway. They suck.
 
Freelance Mappzor
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2003
Messages
17,065
Best answers
0
What graphics mode are you useing?
 
Active Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Nov 6, 2004
Messages
3,055
Best answers
0
Grega said:
What graphics mode are you useing?
This means "Are you using OpenGL, Direct3D, or Software mode?"
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top