cant use sword on server

New Member
Joined
May 1, 2003
Messages
59
Best answers
0
when i enter this server:
Game-Freak.Csl.co.il <> ESF 1.1|26ms|62.219.50.145:27023

i cant use my sword
its not only me
it happen to everyone plz help

my icq:
190558916
 
Lost in space
Banned
Joined
May 2, 2003
Messages
293
Best answers
0
som servers sword doesnt work i dunno the reason though
 
New Member
Joined
Apr 19, 2003
Messages
307
Best answers
0
Its only because of metamod, and can be helped to. There is a custom metamod dll somewhere on these forums, get it and all your servers will work.
 
New Member
Joined
May 1, 2003
Messages
59
Best answers
0
plz contact me in irc:
irc.quakenet.org
#KaMeHaMeHa.il
or icq :190558916
 
New Member
Joined
Dec 17, 2002
Messages
40
Best answers
0
we dont where it could be
can u give us a post link or some clue?
 
Fumoffu!
Retired Forum Staff
💻 Oldtimer
Joined
Nov 21, 2002
Messages
2,888
Best answers
0
Um, just to clear things up, you can install Admin mod from www.adminmod.org but that doesn't support the later features of 1.1 (such as trunks sword, etc.). A solution to this was provided by a very helpful forums member (Zack), you can download his metamod compilation for 1.1 from here and the new attacks should start working.

:p
 
New Member
Joined
Apr 19, 2003
Messages
307
Best answers
0
Yes i already said that about Zack's custom, i also basically gave the same link, but its np. Another thing: The problem is not with adminmod, its what adminmod uses itself: metamod.
 

Users who are viewing this thread

Top