Attention: about the chatbox.

Active Member
★ Black Lounger ★
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Jul 14, 2002
Messages
6,873
Best answers
0
Hey guys. Would just like to let you know, that you shouldn't disable the disable the chatbox no matter what.

It seems Skyrider installed a faulty version of the chatbox that permanently disables the chatbox when you disable it.
 

sub

Active Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 18, 2003
Messages
5,961
Best answers
0
Well that sucks.
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,844
Best answers
0
Hey guys. Would just like to let you know, that you shouldn't disable the disable the chatbox no matter what.

It seems Skyrider installed a faulty version of the chatbox that permanently disables the chatbox when you disable it.
Not for all account actually. I noticed that on other boards when someone disabled it, he can enable it just fine again. Regardless, I've once again notified the plugin author about it. Besides, why do you wish to disable the chat box to start with? :p
 
The Sinister Minister
Retired Forum Staff
💻 Oldtimer
Joined
Nov 25, 2001
Messages
3,637
Best answers
0
Well, I disabled it to see whether or not the problem was specific to Dam's account. Evidently, it isn't, as I'm now stuck without chat box access, as well :(
 
Former Forcepit Member :(
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Aug 21, 2006
Messages
1,716
Best answers
0
well the only way i could reactivate was to do a full history cookies and tempint files clear to get it back
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,844
Best answers
0
well the only way i could reactivate was to do a full history cookies and tempint files clear to get it back
Well there you go, a solution! :p. Thank u.
 

sub

Active Member
💻 Oldtimer
Joined
Jun 18, 2003
Messages
5,961
Best answers
0
It might be tied to your forum account and not stored in cookies?
 
The Sinister Minister
Retired Forum Staff
💻 Oldtimer
Joined
Nov 25, 2001
Messages
3,637
Best answers
0
It might be tied to your forum account and not stored in cookies?
That must be the case, as I'm accessing the forum from a different computer than the one from which I changed the chat box display setting.

It's a bug with the plugin.
 

Users who are viewing this thread

Top