Add your "Computer Specs" to your profile.

Judge. Jury. Executioner
👮 Moderator
★ Black Lounger ★
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Aug 26, 2010
Messages
2,241
Best answers
1
Thanks to Sky I have added my Specs. Watch and weep. :devgrin:
 
Judge. Jury. Executioner
👮 Moderator
★ Black Lounger ★
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Aug 26, 2010
Messages
2,241
Best answers
1
I also think you should add Hard Disks to the list, since they would be more part of System specs than Monitors. I would name is storage device though, since some might have SSDs.
 
Base belongs to me.
👑 Administrator
🌠 Staff
✔️ HL Verified
🚂 Steam Linked
💎Légéñdārý
Joined
Nov 30, 2002
Messages
10,844
Best answers
0
I also think you should add Hard Disks to the list, since they would be more part of System specs than Monitors. I would name is storage device though, since some might have SSDs.
Indeed! I forgot to add that one, thanks :).
 
Cunning as Zeus
Banned
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Nov 23, 2003
Messages
6,079
Best answers
0
Added mine. All of it is completely legit.
 
Judge. Jury. Executioner
👮 Moderator
★ Black Lounger ★
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Aug 26, 2010
Messages
2,241
Best answers
1
HAL-9000.... nice. You win that one.
 
New Member
✔️ HL Verified
💻 Oldtimer
Joined
Mar 29, 2003
Messages
4,765
Best answers
0
Added mine.

On a side note, the vB4 theme does not have the capability to edit your specifications.
 
Last edited:
New Member
✔️ HL Verified
Joined
Mar 25, 2011
Messages
29
Best answers
0
ADD my computer, the setting is "simple" and only want to put a 6850 months to come.

I play all, but of course, at 720p on medium or high.

I not yet felt the need to change computer ;)
 

Users who are viewing this thread

Top