PDA

View Full Version : Charge Meter!!!



Ultima2_freeze
Dec 17th, 2001, 02:52 AM
I think that they should do sometn with the charge meter because i love using turbo but when its on i can hardly see the meter and i end up alot dyn from what should be a quick glance at the meter..although you can just remember about the right time it reaches the minimum point it gets annoying after a while soo i think it should be bolder or sometn cause i hardly use turbo now because of it!Q!!Q!!!Q!!!Q!!

BrunO
Dec 17th, 2001, 04:18 PM
They have fixed this problem and you will be able to reap the benifits when the new version is released.

BrunO

Ultima2_freeze
Dec 18th, 2001, 12:19 AM
yet again i feel like a totall dumb a$$!:devsmile: :devgrin:

BrunO
Dec 18th, 2001, 02:23 PM
Your new here you can get away with being an ass everyone was one at the start. :)

BrunO

Ultima2_freeze
Dec 18th, 2001, 09:12 PM
LoL,i really didnt know they fixed it ...i should check the forums more often