PDA

View Full Version : Metro-tek sig contest



TCiccarelli
Feb 5th, 2003, 06:36 PM
hey guys i need a sig and im so busy lately i dont feel like making one... so im having a contest .... who ever can make the best sig i will use on this forum and many more..... i will give u credit under my sig.... well have fun and do some good stuff i cant wait to see what u guys can come up with....
~metro-tek

Ghoststalker
Feb 5th, 2003, 06:43 PM
erm... any wish what should be on the sig? =/
*edit*
my entry http://mitglied.lycos.de/ghoststalker14/metro-final2.gif
mhhhhh.... i like the sigs i make 4 others better then my own =)

koblano
Feb 5th, 2003, 10:22 PM
http://**************.co.uk/koblano/metro.jpg
meh

sonic834
Feb 5th, 2003, 10:23 PM
bah... this isn't a contest, its just a request.

you always ask people for things, then think your ominous presence is the best payback. :S

koblano
Feb 5th, 2003, 10:38 PM
at least he doesn't make a sig host then take it down and give no one warning!!!

TimTheEnchantor
Feb 5th, 2003, 10:51 PM
he gave warning koblano, wonder if i should participate...(grumbles)

Mystic Dragon
Feb 5th, 2003, 11:05 PM
is this gonna be like the psx cover contest?

Hsu
Feb 6th, 2003, 12:05 AM
1) People dont go off-topic.
2) No this is not an actual contest.
3) Metro is just lazy and needs a new sig.

ssj Overkill
Feb 6th, 2003, 04:56 AM
http://pub4.picturehost.co.uk/metro-sig.jpg

there you go Metro...hope you like

ehhh

DaKD
Feb 6th, 2003, 07:02 PM
I just started makin sigs so ill place one here later today

LiteNET
Feb 6th, 2003, 08:15 PM
I'm not making you one unless you have 750 posts lol :p

i'll see what i can make if i get the time in between site layouts i have to work on

Cold Steel
Feb 6th, 2003, 08:26 PM
If you even listen to metrotek you are stupid, like Hsu said he is very lazy.......(no offense metrotek).Btw light scream that avatar of yours is very sexah!

700 posts! only 50 more and light scream will make me a sig!(just kiddin)

TCiccarelli
Feb 7th, 2003, 03:39 AM
IM LAZY AS HELL..... but plz someone make me a sig .....

Feb 7th, 2003, 03:44 AM
If lightscream is making one I don't stand a chance in hell. I'll do it anyways because I'm bored as hell...

DaKD
Feb 7th, 2003, 04:38 AM
heres my "entry" lolz (my 3rd sig btw)

*edit ahh crap its kinda purp (was originally red) i needa fix that

www.geocities.com/javkrd20/Metroteksig.jpg

LiteNET
Feb 7th, 2003, 06:49 AM
Here you go. If you don't like it then no problem by me. the sig took about 15 min. not my best but it looks nice in its own way. just be greatful i even made something. its rare i say i'll do somethign then actually do it.

http://24.85.191.56/Metro.jpg

ssj Overkill
Feb 8th, 2003, 05:22 AM
heres another one....its for AvsP and i know it has nothing to do with DBZ, but,............... i got bored..........

http://www26.brinkster.com/slimrjim/avsp.jpg

Feb 8th, 2003, 06:07 AM
blah

LiteNET
Feb 8th, 2003, 07:14 AM
Originally posted by [email protected]!D3R
Well well, It appears I can compete with Light Scream... This took me about 2 hours... http://myristate.bgmod.com/images/upload/metro-tek.jpg
I hope it was worth it...!

I like yours better then mine.

I wanted to use 3d in mine but it takes too much time for me to model something i like and then use it.

ssj Overkill
Feb 8th, 2003, 09:30 AM
well, i think they are both good, but if i had to choose between both of your sigs, i would choose light screams

his is a bit better with his cut outs, and i can notice you erased sumthing from the BG, and is very noticeable in the middle..?

correct me if im wrong, is it a erase mark?

anyway, ...... good job, the both of you :=D

TCiccarelli
Feb 8th, 2003, 02:05 PM
i like the way some of these are coming out... i was wondering raider can u take out that pic of gohan

Feb 8th, 2003, 05:46 PM
blah

ssj Overkill
Feb 8th, 2003, 06:16 PM
may i suggest sumthing Metro?

maybe you should put the bigger sig under the smaller one

just a suggestion, if you like it the way it is, thats fine :-D

LiteNET
Feb 8th, 2003, 07:36 PM
Originally posted by ssj Overkill
well, i think they are both good, but if i had to choose between both of your sigs, i would choose light screams

his is a bit better with his cut outs, and i can notice you erased sumthing from the BG, and is very noticeable in the middle..?

correct me if im wrong, is it a erase mark?

anyway, ...... good job, the both of you :=D

nothing in that sig is erased.

it just has alittle too much hard light on it.

ssj Overkill
Feb 8th, 2003, 08:12 PM
oh, i see. i just looked at the middle and thought he erased alittle


np, good work still :-D

GotenksOwnz
Feb 8th, 2003, 09:05 PM
Takes some of you 2 hours to make a sig lol this 1 of mine took me 2mins haha i wounder wat mine would look like if i spent 2 hours on a sig hmmmmmm. We can only wounder cuz i cant be arsed to spend 2 hours on a sig. :P

Feb 8th, 2003, 09:43 PM
It only took 2 hours because you have no idea how long it takes to model something in 3dmax and make something out of it :S

ssj Overkill
Feb 8th, 2003, 09:43 PM
i think you mean, you dont got the patience? lol j/k

most sigs i make take at least 40 mins, and if i want to put some other stuff on, takes an extra 20 mins

so it would be a total of 1 hour : \

Fenumeher
Feb 8th, 2003, 10:27 PM
damn, when it comes to sigs... I dont get it. how do you... how...
PFff I realy tried everything to take a immage from an immage. I always have to line the damn thing with that balloon (or wtf is that). plz tell me how you maded your sig becaus... just look at my sig and you know!

ssj Overkill
Feb 8th, 2003, 10:49 PM
uhhh, im not so good at explaining stuffs like that...BUT i can make you a sig if u want.... : \

but maybe some one else will help u out :-D

GotenksOwnz
Feb 8th, 2003, 10:50 PM
Well first what you useing to make your "sig" and 2nd what is it that you really need help on?

BTW i use photoshop because i dont have 3dmax :P

ssj Overkill
Feb 8th, 2003, 10:51 PM
LOL i got photo shop and 3dsmax too, but i cant figure out how to use that damned program.....

Feb 8th, 2003, 10:51 PM
Originally posted by Fenumeher
damn, when it comes to sigs... I dont get it. how do you... how...
PFff I realy tried everything to take a immage from an immage. I always have to line the damn thing with that balloon (or wtf is that). plz tell me how you maded your sig becaus... just look at my sig and you know!
It takes a lot of time... With a lot of practice..! :) Keep at it you'll get a lot better!

ssj Overkill
Feb 8th, 2003, 10:55 PM
oh ya, and that too. patience is the real key... I THINK but, others may think other wise..:)

Fenumeher
Feb 9th, 2003, 10:42 AM
i mean: how do you make those things transparant. Raider has some immages where you can see trough. how do you do that???

Cold Steel
Feb 9th, 2003, 11:26 AM
Get Corel Draw.

Naz
Feb 9th, 2003, 11:28 AM
just turn the opacity of the layer down...