PDA

View Full Version : sig



Vengaurd
Mar 16th, 2003, 08:33 PM
ive had a sig for a while, not a very good one, i wasnt trying real hard. but my sight doesnt show linked pictures so i need another host...anyone?

Vegeta's Briefs
Mar 16th, 2003, 08:52 PM
http://www.geocities.com

owa
Mar 16th, 2003, 08:58 PM
geocities.com won't work either o0 I dunno why anyone would recommend it, sense its one of the worst.

http://www.lycos.co.uk

or

http://www.boomspeed.com

both are good, but I'd recommend lycos.co.uk over boomspeed.

Vegeta's Briefs
Mar 16th, 2003, 09:22 PM
Because it's free, and after examining the other free services, it's the best that I could find.

Vengaurd
Mar 16th, 2003, 09:56 PM
i allready have a website, im not sighning up for an other one just so i can have a stupid pic sig, ill just go back to my old quote...

Vegeta's Briefs
Mar 16th, 2003, 10:07 PM
I'll host it then, but I have geocities.

GotenksOwnz
Mar 16th, 2003, 10:25 PM
http://www.imagestation.com

This is a good free hosting site i am useing so give it a try. :)

owa
Mar 16th, 2003, 10:48 PM
But geocities doesn't work if you try to do the image thing with a .jpg, you could make it a .txt or just use a better hositng service >_>